ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Επιταγή παρέδωσε η κ.Σχοιναράκη στον κ.Κουράκη

Εκτύπωση

500.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Η κ. ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΣΤΟΝ κ. ΚΟΥΡΑΚΗ

Την τελευταία επιταγή αξίας 500.000 ευρώ για την ολοκλήρωση του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου παρέδωσε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη, ως πρόεδρος των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, στο Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη.

Με τη χορηγία αυτή προς το δήμο Ηρακλείου συμπληρώθηκε το συνολικό ποσό των 3.000.000 ευρώ, τα οποία προσφέρουν τα Ιδρύματα Καλοκαιρινού για τον παραπάνω σκοπό.

Η κ. Σχοιναράκη σε δηλώσεις της επεσήμανε: «Ως πρόεδρος των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού παρέδωσα σήμερα με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου την τελευταία επιταγή από το ποσό των 3.000.000 ευρώ χρηματοδότησης των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού στο Δήμο Ηρακλείου για το Πολιτιστικό Κέντρο. Ήταν μια επιθυμία του τότε Δημάρχου κ. Ανδρέα Καλοκαιρινού και ως Ίδρυμα είχαμε την υποχρέωση να την υλοποιήσουμε.

Είναι λοιπόν ιδιαίτερη χαρά για μας που σήμερα καταφέρνουμε να δώσουμε την τελευταία επιταγή με το ποσό των 500.000 ευρώ στο Δήμο και στο Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη, για να συνεχιστεί το πολύ σημαντικό έργο που γίνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ηρακλείου.
Πιστεύουμε και εμείς ότι όταν ολοκληρωθεί αυτό το έργο θα αποτελεί ένα στολίδι πολιτισμού όχι μόνο για την πόλη και τον Νομό Ηρακλείου, αλλά για ολόκληρη την Κρήτη, αφού τέτοιες υποδομές δεν υπάρχουν άλλες στην Περιφέρεια μας». 

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία