Οι επιτροπές του acribeia.Stop.gr Ηρακλείου ενάντια στην ακρίβεια συνεχίζουν τη δράση τους

Εκτύπωση

Οι επιτροπές του acribeia.Stop.gr Ηρακλείου ενάντια στην ακρίβεια συνεχίζουν τη δράση τουςΟι επιτροπές ενάντια στην ακρίβεια Ηρακλείου συνεχίζουν τη δράση τους και αυτή την εβδομάδα, συντονιζόμενες με την πανελλαδική κίνηση των υπόλοιπων επιτροπών, όπως πχ τη διαμαρτυρία εξω από την είσοδο των Ελληνικών Πετρελαίων στον Ασπρόπυργο Αττικής που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου 8/11 με συμμετοχή εκατοντάδων ανθρώπων.

Συντονιζόμαστε στη διαμαρτυρία για τη συνεχή υποτίμηση της νοημοσύνης μας από όλους τους κρατικούς φορείς και τις κερδοσκοπικές εταιρείες. Όλοι αυτοί συνεχίζουν να αυξάνουν τα κέρδη τους, την ίδια ώρα που οι μισθοί μας φτάνουν όλο και για πιο λίγες μέρες του μήνα.

Την Τετάρτη 12/11, θα είμαστε στη στάση του ΚΤΕΛ στην Αστόρια στις 9 το πρωί για να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στο καθημερινό "χαράτσι" που πληρώνουμε για τις μεταφορές μας.

Την Παρασκευή 14/11, θα είμαστε στην οδό της 25ης Αυγούστου στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας, να διαμαρτυρηθούμε για τη συνέχιση της νόμιμης κλοπής που κάνουν οι τράπεζες εις βάρος της τσέπης μας, αυξάνοντας τα επιτόκια που μας δανείζουνε, την ίδια ώρα που μειώνουνε τα επιτόκια καταθέσεων.

Το Σάββατο 15/11 θα συνεχίσουμε να είμαστε ενοχλητικοί στους ιδιοκτήτες των super market καθώς θα βρισκόμαστε έξω από το Μαρινόπουλο στην αρχή της Παπαναστασίου και έξω από το carrefour στην Αμμουδάρα, φωνάζοντας για τις συνεχείς ανατιμήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε στο akribeia.stop.ira@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
και στα τηλέφωνα 6972409244 (Μανώλης), 6973551728 (Μαρία), 6936546600 (Γιώργος)

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 25 Απρ 2018

Αρθρογραφία