Ατύχημα με περιπολικό της Αστυνομίας

Εκτύπωση

Ατύχημα με περιπολικό της Αστυνομίας
Παραλίγο τραγωδία την Πέμπτη 11/6 το βράδυ στο νομό Ρεθύμνου στην εθνική οδό Ρεθύμνου - Ηρακλείου στο ύψος της περιοχής Ρουμελί.

Δυο αστυνομικοί, ηλικίας 20 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε ένα περιπολικό κινούνταν στην εθνική οδό με κατεύθυνση το Πέραμα Μυλοποτάμου. Στο ύψος της περιοχής Ρουμελί από την αντίθετη κατεύθυνση ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου, πιθανότατα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, και για να αποφευχθούν τα χειρότερα ο αστυνομικός του περιπολικού κατευθύνθηκε στην άκρη του δρόμου και προσέκρουσε σε έναν μαντρότοιχο.

της Μαρίας Καλογεράκη

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης το ιχ αυτοκίνητο πήρε φωτιά ενώ την τελευταία στιγμή βγήκαν έξω από το αυτοκίνητο οι δυο αστυνομικοί, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφριά.

Για το περιστατικό κλήθηκε άμεσα η Π.Υ Ρεθύμνου και οι άνδρες της υπηρεσίας έφθασαν το σημείο για να κατασβέσουν την φωτιά.

Οι αστυνομικοί νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους στο γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου ενώ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ρεθύμνου. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ασυνομικές αρχές αναζητούν τον οδηγό του διερχόμενου ΙΧ αυτοκινήτου, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις αρχές.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία