Καλλυντικά με βάση το ελαιόλαδο, κρητικό κρασί εφάμιλλο του γαλλικού

Εκτύπωση

Καλλυντικά με βάση το ελαιόλαδο, κρητικό κρασί εφάμιλλο του γαλλικού

ΣΤΟ 1Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΡARTENARIAT ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Καλλυντικά με βάση το ελαιόλαδο, εξαιρετικό μέλι από τα σπάνια της υφηλίου, εύγευστο κρασί, εφάμιλλο του γαλλικού και ιταλικού είναι μερικά από τα κρητικά προϊόντα τα οποία θα παρουσιαστούν στο 1ο Περιφερειακό Ρartenariat Tροφίμων, Ποτών και Φυσικών Καλλυντικών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 21 - 24 του μήνα στο Ηράκλειο.

Του Νίκου Αγγελάκη

Στο partenariat θα συμμετάσχουν Κρήτες επιχειρηματίες των δύο κλάδων οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και ευελπιστούν να συνάψουν ικανοποιητικές εμπορικές συμφωνίες από τους ενδιαφερομένους συναδέλφους τους, οι οποίοι θα συμμετάσχουν προερχόμενοι από το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Το partenariat οργανώνουν ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης οι οποίοι αυτές τις μέρες δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς, για την πιο επιτυχημένη διοργάνωση του partenariat .

Συγκεκριμένα, οι δύο διοργανωτές φορείς βρίσκονται στη φάση επιβεβαίωσης και καθιέρωσης των επιχειρηματικών συναντήσεων με τους ξένους αγοραστές από την Ευρώπη και τη Βόρειο Αφρική, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για όλα τα προϊόντα του νησιού όπως ελαιόλαδο, ελιές, κρασί, παξιμάδι, μέλι, ρακί, κηπευτικά και φυσικά καλλυντικά βασισμένα στο ελαιόλαδο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Επιμελητήριο Ηρακλείου, «Οι Κρήτες επιχειρηματίες που θα συμμετάσχουν στο περιφερειακό match making program θα λάβουν σύντομα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των συναντήσεων και των λοιπών ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του τετραημέρου».

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία