Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τις περιοδείες και μετά τις ευρωεκλογές

Εκτύπωση

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τις περιοδείες και μετά τις ευρωεκλογές

Tο μήνυμα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά στην κοινωνία» θέλησε να δώσει ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέκος Αλαβάνος, στις περιοδείες του σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Στην επίσκεψή του στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου, ο κ. Αλαβάνος ενημερώθηκε για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στον τουριστικό τομέα από τους εκπροσώπους του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, το Σύλλογο Ξενοδόχων και τα μέλη του Επιμελητηρίου.

Λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης με τους τοπικούς φορείς του τουρισμού, ο κ. Αλαβάνος μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι τα θέματα που ενδιαφέρουν την παράταξη, είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας, η αναζοωγόνηση της οικονομίας καθώς και θέματα που έχουν σχέση με τους μετανάστες καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ όπως είπε είναι ένα "κοινωνικό ρεύμα στο οποίο συμμετέχουν άνθρωποι με αξίες που έχουν διάθεση να προσφέρουν". Συνεχίζοντας είπε επίσης ότι αυτό το ρεύμα θα είναι παρόν και θα δυναμώνει μέσα στην ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Νομό Ρεθύμνου, ο κ. Αλαβάνος θα επισκεφθεί την Αξό, τα Ανώγεια και τα Ζωνιανά όπου ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση Πανελλαδικά στην αναμέτρηση των Ευρωεκλογών.

Ο Πρόεδρος εξηγεί την άνοδο που παρουσίασε η παράταξή του στα Ζωνιανά λέγοντας ότι οι κάτοικοι της περιοχής αναγνώρισαν την προσπάθεια που γίνεται από πλευράς Συριζα για την ανάπτυξή τους μέσα στο πλαίσιο της οποίας βρίσκεται και η δημιουργία της Πολυτεχνικής Σχολής. 

Τέλος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις αποφάσεις της Κυβερνητικής Επιτροπής για τους μετανάστες, ο κ. Αλαβάνος είπε ότι τους μετανάστες εκτός του ότι πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε ως ανθρώπους με τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους, θα πρέπει παράλληλα να φροντίζουμε να βγουν και από τη "γκρίζα κατάσταση που βρίσκονται". Ο κ. Αλαβάνος κλείνοντας είπε ότι "χρειάζεται να απαιτήσουμε από την Ε.Ε. την ελεύθερη διακίνηση των μεταναστών προκειμένου να έχουν τα δικαιώματα που έχουν και οι άλλοι πολίτες της Ευρώπης αλλά και να μη συσωρεύεται, ειδικά σε εποχή κρίσης, το πρόβλημα σε μια περιοχή όπως η Ελλάδα". 

Ε.Δ.
 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία