Αλληλέγγυα στήριξη της Συντονιστικής Επιτροπής αποφασίστηκε χθες βράδυ.

Εκτύπωση

Αλληλέγγυα  στήριξη της Συντονιστικής Επιτροπής αποφασίστηκε χθες βράδυ.

 

Χθες βράδυ συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή της «Κίνησης Πολιτών» η οποία μελέτησε διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων και την «έμμεσο διωγμό» του Προέδρου των Δ.Χ. φορτηγών κυρίου Γιώργη Δούσμανη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Δούσμανης υπέστη έμμεσο διωγμό με την αύξηση της τιμολογιακής του σχέσης με την ΑΝΕΚ λόγω των τοποθετήσεών του στο Μελίνα Μερκούρη, υπέρ των θέσεων της «Κίνησης Πολιτών» για τη προσπάθεια αποκατάστασης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Ρεθύμνου με Ρεθυμνιώτικο πλοίο και εταιρία.

 

«....δε συμφωνούμε με αυτές τις πρακτικές» δήλωσε μεταξύ άλλων στη ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ο κύριος Γιάννης Νικολούδης, επικοινωνιακός εκπρόσωπος της  Συντονιστικής επιτροπής, σήμερα.

«....αποφασίσαμε την αλληλεγγυακή στήριξη του Προέδρου κυρίου Δούσμανη και όσων ακόμα υποστούν «βλάβη» από παρεμφερείς ενέργειες άλλων εταιριών, επειδή απλά και μόνο τολμούν να λένε τη γνώμη τους» συμπλήρωσε ο κύριος Νικολούδης.

 

Η κοινωνία του Ρεθύμνου τάσσεται στο πλευρό όλων όσων βρεθούν στην ίδια μοίρα.

Να τονίσουμε εδώ ότι αυτό τιμά αυτούς που ξέρουν να κρατούν ψηλά το κεφάλι και οι οποίοι θα τύχουν της ανάλογης αναγνώρισης σε λίγο που το Ρέθυμνο θα βρεθεί με ανοιχτό «καταπέλτη» από Ρεθυμνιώτικο πλοίο.

 

Στα θέματα που επίσης εξετάστηκαν χθες ήταν η ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν της ερχόμενη Κυριακή με την άφιξη των Νομικών συμβούλων από την Αθήνα και την προγραμματισμένη συνάντησή τους με το νομικό τμήμα της Συντονιστικής Επιτροπής για τη σύνταξη του Καταστατικού της εταιρίας.

Β.Κ.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία