Στο 22% "κλείνει" η ψαλίδα

Εκτύπωση

Στο 22% "κλείνει" η ψαλίδα!

Το ρολόι δείχνει 9 το βράδυ, και με καταμετρημένα τα 140 εκλογικά τμήματα το ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο δείχνει να παίρνει συντριπτικό προβάδισμα αγγίζοντας για πρώτη φορά το 50% περίπου. Σε δηλώσεις προέβη η βουλευτής της Ν.Δ. κ. Όλγα Κεφαλογιάννη σχετικά με τα  εκλογικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών τα οποία δείχνουν μεγάλη διαφορά ύψους 22% υπέρ του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για το νομό Ρεθύμνου.

Η κ. Κεφαλογιάννη στο ερώτημα για το αν η πρόσφατη διαγραφή του κ. Κωστή Σχοινά έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτή την ήττα με δεδομένο ότι τέτοια διαφορά δεν είχε σημειωθεί ξανά σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, η κ. Κεφαλογιάννη έριξε το βάρος στο μεγάλο ποσοστό της αποχής των Ρεθυμνιωτών από την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. . Η βουλευτής απέφυγε να αναφερθεί σχετικά με το πόσο επηρεάστηκε η ψήφος του Ρεθυμνιώτη από τη διαγραφή Σχοινά και στη δεύτερη ερώτηση που της τέθηκε για το αν δηλαδή οι ψηφοφόροι του κ. Σχοινά προτίμησαν την αποχή.

Όσων αφορά τα αποτελέσματα των εκλογών σε Εθνικό επίπεδο η κ. Κεφαλογιάννη είπε ότι η ψαλίδα πρόκειται να κλείσει κι άλλο καθώς δεν έχει διαμορφωθεί ακόμη το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα και δεν μπορούν οι Ευρωεκλογές να επηρεάσουν τις Εθνικές.

Πάντως θα πρέπει εδώ να επισημάνουμε ότι είναι προς τιμή της κ. Κεφαλογιάννη που μετά και από τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα της Ν.Δ. έφτασε στο Νομαρχιακό Μέγαρο του Ρεθύμνου και με ήθος δέχθηκε τα "πυρά" των δημοσιογράφων.

« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία