Ευρωεκλογές 2009. Οι κάλπες μόλις έκλεισαν.

Εκτύπωση

Ευρωεκλογές 2009.
Οι κάλπες μόλις έκλεισαν.


Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Το ρολόι δείχνει 7 και ένα πρώτο λεπτό (19.01) και οι κάλπες μόλις έκλεισαν στο Ρέθυμνο και στα 196 εκλογικά τμήματα των 11 δήμων συμπεριλαμβανομένης και της κοινότητας Ζωνιανών με τα 2 εκλογικά της τμήματα.
Όλα κύλησαν ομαλά και μέχρι στιγμής αφού δεν είχαμε κάποιο σοβαρό ευτράπελο να αμαυρώσει τις Ευρωεκλογές 2009 στο Νομό Ρεθύμνης.
Είναι βέβαια ακόμα πολύ νωρίς για να φτάσει ο παρασκηνιακός απόηχος από τα εκλογικά τμήματα στη περιφέρεια σχετικά με τυχόν προβλήματα, ενστάσεις και παρατράγουδα.

Σε κάθε περίπτωση το δημοσιογραφικό επιτελείο του Ομίλου AGORA - ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ & AGORATV για το Νομό Ρεθύμνου και της ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ για το Νομό Ηρακλείου - έλαβε τα πόστα του στα γραφεία που μας παραχωρηθήκαν από τις 2 Νομαρχίες και σε λίγη ώρα ταυτόχρονα με την έναρξη της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων, θα καλύψουμε τα γεγονότα σε ένα δημοσιογραφικό Μαραθώνιο που αναμένεται να κρατήσει μέχρι το πρωί.

Πλάνα από την σημερινή ψηφοφορία των πολιτικών προσώπων στο Ρέθυμνο μπορείτε να παρακολουθήσετε ήδη στο AGORATV.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα στο AgoraPress.gr & το AGORATV θα σας ενημερώνουμε με αλλεπάλληλα δελτία ενημέρωσης μεταδίδοντας συγχρόνως και τα σταδιακά εκλογικά αποτελέσματα.

Σε ευδιάκριτα σημεία της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας ήδη έχουν αναρτηθεί 2 σύνδεσμοι από όπου μπορείτε να λαμβάνετε την πορεία της εκλογικής αναμέτρησης των κομμάτων. Ο ένας αφορά τα Πανελλαδικά αποτελέσματα και ο 2ος αφορά το Νομό Ρεθύμνου και τα 196 εκλογικά του τμήματα.

Μείνετε συντονισμένοι στην πιο έγκυρη, αντικειμενική και ανεξάρτητη φωνή της Κρήτης.

Σας θυμίζουμε τα τηλέφωνά μας στη Νομαρχία Ρεθύμνου με τα οποία μπορείτε να εποικοινωνείτε από τις 19.00 και μετα για τυχόν ενστάσεις, καταγγελίες, αναφορές ή ακόμα και να αναζητήσετε έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα.

Βασίλης Κασιμάτης
Εκδότης Διευθυντής
Δημοσιογράφος
 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία