Πολιτική απάντηση στην απαξίωση του τόπου ζητά ο Μανόλης Όθωνας

Εκτύπωση

Πολιτική απάντηση στην απαξίωση του τόπου ζητά ο Μανόλης Όθωνας

Με βασικό γνώμονα τις επικείμενες ευρωεκλογές και την άμεση ανάγκη αλλαγής του πολιτικού σκηνικού στο Ρέθυμνο, ο πολιτευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Μανόλης Όθωνας προχώρησε στις 5 Ιουνίου στις παρακάτω δηλώσεις στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης:   

"Οι ευρωεκλογές της Κυριακής έχουν μια ιδιαίτερη σημασία για το Ρέθυμνο και τους Ρεθεμνιώτες.

Γιατί εκτός της ανατροπής των συντηρητικών πολιτικών συσχετισμών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την επιτάχυνση των εξελίξεων για την προοδευτική αλλαγή στη χώρα μας, εμείς στο Ρέθυμνο θα αξιοποιήσουμε την δύναμη της ψήφου μας και για να απαντήσουμε πολιτικά στην απαξίωση του τόπου μας.

Μια αποξένωση που εκφράζεται μέσα από αντιλήψεις, συμπεριφορές, πρακτικές που έχουν αντιληπτές με οδυνηρό τρόπο από την τοπική κοινωνία.

  • Δεν ξεχνάμε ότι το Ρέθυμνο και οι Ρεθεμνιώτες έχουν ανάγκη από μια άλλη πολιτική. Σύγχρονη, δυναμική, μαχητική, με γνώση, σχέδιο, προτεραιότητες. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. Δεν συμβιβάζονται με πολιτικές υπό κηδεμονία σαν κι αυτές που έκαναν τον τόπο μας άγονη γραμμή.
  • Δεν ξεχνάμε ότι ενοχές, και με τη βούλα της Ελληνικής Δικαιοσύνης, πολιτικές συμπεριφορές εξέθρεψαν φαινόμενα και γεγονότα που μας ντροπιάζουν στο πανελλήνιο.
  • Δεν ξεχνάμε ότι, η εξαιρετική ομολογουμένως αποφασιστικότητα, ικανότητα και αποτελεσματικότητα για την εκκαθάριση του εσωκομματικού τοπίου, με τρόπο που προσβάλλει ευρύτερα την κοινωνία, είχαν επιδειχθεί για τα προβλήματα του Ρεθύμνου κάποιο λιθαράκι θα είχε μπει και δε θα χρειαζόταν αυτή η προεκλογική περιφορά μιας κουστωδίας αξιωματούχων σε κωμικές παραστάσεις «εγκαινίων».

Καλούμε τους πολίτες του Ρεθύμνου με τη συμμετοχή τους και την ψήφο τους την Κυριακή όχι απλά να γυρίσουμε σελίδα αλλά να κλείσουμε οριστικά ένα κεφαλαίο μιας πολιτικής που κράτησε το Ρέθυμνο καθηλωμένο για δεκαετίες. Μιας πολιτικής που στηρίχθηκε στο πελατειακό σύστημα, στην ρουσφετολογία, στον παραγοντισμό, στον αυταρχισμό, την αυθαιρεσία και την ανομία.

Την Κυριακή όχι απλά κλείνουμε την παρένθεση ενός σκούρου μπλε Ρεθύμνου στον πράσινο πολιτικό χάρτη της Κρήτης αλλά φέρνουμε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πρώτο σε ποσοστό στο νησί μας. Αυτό επιβάλλει η υπερηφάνεια και η αξιοπρέπειά μας".

Επιμέλεια:Ελπίδα Δημακοπούλου 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία