Για μικροψυχία κατηγόρησε Νομάρχη και Δήμαρχο η Όλγα

Εκτύπωση

Για μικροψυχία κατηγόρησε Νομάρχη και Δήμαρχο η Όλγα

Επίθεση κατά του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε τα όσα ακούγονται από την πλευρά της Αντιπολίτευσης για πραγματοποίηση «διπλών εγκαινίων» από την Κυβέρνηση ενόψει των Ευρωεκλογών όπως τα τελευταία εγκαίνια του σχολικού συγκροτήματος στο Πέραμα παρουσία του Υφυπουργού Παιδείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Της Ελπίδας Δημακοπούλου

Η κ. Κεφαλογιάννη, απαντώντας στην ερώτηση μετά την ομιλία της που έγινε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τις Ευρωεκλογές της Κυριακής, είπε   μεταξύ άλλων ότι «από τη στιγμή που η Κυβέρνηση κάνει έργα αυτά πρέπει κιόλας να εγκαινιαστούν και δεν είναι η πρώτη φορά που εγκαινιάζονται σχολεία στον Νομό του Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια της πενταετίας».

Όμως όπως τόνισε η βουλευτής, «ήταν δείγμα μικροψυχίας από την πλευρά του Νομάρχη και του Δήμαρχου που δεν παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του σχολικού συγκροτήματος στο Πέραμα, καθώς είναι ένα έργο της Πολιτείας».

Λίγο πριν η κ. Κεφαλογιάννη είχε προχωρήσει στην παρουσίαση των μέχρι τώρα έργων και μεταρρυθμιστικών βημάτων της Κυβέρνησης «μέσα από τα οποία η Ελλάδα προσεγγίζει τους κοινούς Ευρωπαϊκούς στόχους», όπως είπε.

Περισσότερη βαρύτητα όμως, κατά τη διάρκεια της ομιλίας, δόθηκε στα 39 έργα νομαρχιακού και 664 έργα δημοτικού χαρακτήρα, που ολοκληρώθηκαν η βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης από το 2004 έως και σήμερα στο Νομό Ρεθύμνης.   


        


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 21 Απρ 2018

Αρθρογραφία