Ανδρέας Λοβέρδος: "Η νίκη για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι βέβαιη"

Εκτύπωση

Ανδρέας Λοβέρδος: "Η νίκη για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι βέβαιη"

Ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφτηκε στις 3 Ιουνίου το Ρέθυμνο προκειμένου να υποστηρίξει την παράταξή του ενόψει των Ευρωεκλογών της ερχόμενης Κυριακής. Τον κ. Λοβέρδο υποδέχθηκε ο βουλευτής κ. Ηλίας Λαμπίρης, ο βουλευτής Επικρατείας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Μιχάλης Νεονάκης, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στο Ρέθυμνο κ. Γιώργος Παπακωνσταντής, ο πολιτευτής κ. Μανόλης Όθωνας και άλλα στελέχη.

Της Ελπίδας Δημακοπούλου

Ο βουλευτής πραγματοποίησε ομιλία στον Κήπο της πόλης ενώ λίγο πριν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος. Κατά τη συνέντευξη αλλά και στην ομιλία του δήλωσε ότι η νίκη για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι βέβαιη, αλλά αυτό που επιζητούν τώρα όλοι είναι να αυξήσουν τη διαφορά τους ακόμη περισσότερο με τη Ν.Δ. Γι? αυτό και υλοποιούν αυτό που αποτελεί και σύνθημα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τις Ευρωεκλογές: «ψηφίζουμε για την Ευρώπη αλλά αποφασίζουμε για την Ελλάδα». Ο βουλευτής θεώρησε την επίσκεψή του στο Ρέθυμνο και σαν διαδικασία καλέσματος του κόσμου στο Ηράκλειο στις 5 Ιουνίου όπου θα μιλήσει ο Ανδρέας Παπανδρέου λέγοντας ότι «θα είναι μια πολιτική συγκέντρωση πολύ μεγάλης σημασίας για την παράταξη αλλά και για τον ελληνικό λαό».

Σχετικά με ερώτηση δημοσιογράφου για το σκάνδαλο της siemens, την διαφυγή του κ. Καραβέλα στο εξωτερικό και την καθυστέρηση του ΥΠ.ΕΞ. στο να αντιδράσει, για την οποία καθυστέρηση η κ. Μπακογιάννη έσπευσε να αναλάβει την ευθύνη, ο κ. Λοβέρδος μεταξύ άλλων απάντησε ότι «από τη στιγμή που η Υπουργός των Εξωτερικών συνομολογεί πολιτική ευθύνη οφείλει να παραιτηθεί και απορώ για το πώς τη Δευτέρα θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ της Υπουργού και των Διπλωματών όταν μεταξύ τους δεν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη καθώς έχει δημιουργηθεί σχέση ρήξης».

Ο κ. Λοβέρδος μετά τη συνέντευξη Τύπου και ενώ βρισκόταν έξω από το Δημαρχείο ενδιαφέρθηκε να μάθει τους λόγους για τους οποίους διαμαρτύρεται ο κ. Θεοδόσης Γαλεράκης. Τον πλησίασε και μέσα από τη συνομιλία που είχε μαζί του ενημερώθηκε για το αίτημά του και δήλωσε τη συμπαράστασή του στον αγώνα του να δουλέψει για να μπορέσει να προσφέρει τα απαραίτητα στην οικογένειά του.


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 24 Μάι 2018

Αρθρογραφία