ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Χωρίς προβλήματα οι φετινές εξετάσεις στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Εκτύπωση

Χωρίς προβλήματα οι φετινές εξετάσεις στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Χωρίς προβλήματα διεξήχθησαν οι φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις στην Κρήτη σύμφωνα με γραπτή δήλωση που εξέδωσε χθες η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Λήδα Ζαμπετάκη.
Η κ. Ζαμπετάκη επίσης αναφέρει ότι κανονικά διεξάγονται και οι άλλες εξετάσεις του φετινού σχολικού έτους στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ξεκίνησαν την 1-6-2009, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις των Ημερήσιων ΕΠΑ.Λ Α Ομάδας και τα μαθήματα ειδικότητας Α και Β Ομάδας, τα οποία ολοκληρώνονται στις 11-6-2009. Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν, χωρίς προβλήματα, οι Εξετάσεις των Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ., των οποίων οι μαθητές και οι μαθήτριες λαμβάνουν μέρος στις απολυτήριες εξετάσεις των σχολείων τους από 1 μέχρι 20-6-2009.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η βαθμολόγηση των τελευταίων μαθημάτων, ενώ παράλληλα καταχωρούνται οι βαθμολογίες στο σύστημα και γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι για τη διασταύρωσή τους. Μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες θα αποσταλούν από τα Βαθμολογικά Κέντρα οι βαθμολογίες στο ΥΠ.Ε.Π.Θ. και στα Λύκεια.
Αφού ολοκληρωθούν οι ενδοσχολικές εξετάσεις, τα σχολεία θα προχωρήσουν στην έκδοση των αποτελεσμάτων, ενώ τα γραπτά θα φυλαχθούν μ? ευθύνη των Νομαρχιακών Επιτροπών Εξετάσεων».

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία