Παρουσίαση προγράμματος ενίσχυσης επιχειρήσεων μέσω των ΠΕΠ

Εκτύπωση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΕΠ

Με σημαντική συμμετοχή ενδιαφερομένων επιχειρηματιών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 3/6/2009 η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης για την παρουσίαση του νέου προγράμματος ενίσχυσης υφιστάμενων επιχειρήσεων μέσω των ΠΕΠ (Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων).

Όπως τόνισε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης κ. Γιώργος Γιακουμάκης, το πρόγραμμα αυτό διαθέτει μια σειρά χαρακτηριστικών που το καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό για αυτούς που θέλουν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεών τους μέσα από σοβαρές επενδύσεις εκσυγχρονισμού.
Συγκεκριμένα, με συνολικό προϋπολογισμό άνω του 1 δισ. Ευρώ, είναι η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα προκήρυξη προγράμματος ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων από κοινοτικούς ή εθνικούς πόρους και αναμένεται να ωφελήσει χιλιάδες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης, του εμπορίου, του τουρισμού και των υπηρεσιών.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το ποσοστό της δωρεάν επιχορήγησης ανέρχεται σε ποσοστό 65% του προϋπολογισμού της επένδυσης, πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό επιχορήγησης που έχει δοθεί μέχρι σήμερα για αντίστοιχες δράσεις, ενώ για πρώτη φορά επιλέξιμη θεωρείται και η δαπάνη αποπεράτωσης κτιριακών εγκαταστάσεων

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 21 Απρ 2018

Αρθρογραφία