ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Το πρώτο αυτοκίνητο σε ΚΑΠΗ στη Νέα Αλικαρνασσό

Εκτύπωση

Το πρώτο αυτοκίνητο σε ΚΑΠΗ στη Νέα Αλικαρνασσό

Ένα επταθέσιο μικρό πούλμαν απέκτησε το ΚΑΠΗ Νέας Αλικαρνασσού. Το αυτοκίνητο αποκτήθηκε προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των ηλικιωμένων για να μπορούν με άνεση να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του ΚΑΠΗ.

Του Νίκου Αγγελάκη

«Πρόκειται για πρωτοπορία», δήλωσε στην εφημερίδα μας ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Νέας Αλικαρνασσού, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Μουρτζάκης, «καθώς δεν υπάρχει σήμερα ΚΑΠΗ στην Ελλάδα που να διαθέτει δικό του μεταφορικό μέσο».

Ο κ. Μουρτζάκης μας είπε ότι το αυτοκίνητο αποκτήθηκε για να διευκολύνει εκείνους τους ηλικιωμένους που δεν μπορούν να έλθουν στο ΚΑΠΗ, επειδή η ηλικία τους δεν επιτρέπει τη μετακίνησή τους.

Έτσι, τώρα, θα έχουν τη δυνατότητα αυτή. Μάλιστα, μας είπε πως εντός των ημερών θα προσληφθεί και οδηγός για το μικρό πούλμαν για να εξυπηρετεί τις ανάγκες μετακίνησης των ηλικιωμένων.

Η απόκτηση του αυτοκινήτου έγινε γνωστή με ανακοίνωση του ΚΑΠΗ Νέας Αλικαρνασσού, η οποία αναφέρει: «Ο Πρόεδρος και το Δημοτικό Συμβούλιο του ΚΑΠΗ του Δήμου Νέας Αλικαρνασσού με χαρά και συγκίνηση γνωστοποιεί την ευόδωση των προσπαθειών τους, για την απόκτηση ενός επταθέσιου αυτοκινήτου, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ιδιαίτερες ανάγκες των μελών».

"Αρωγοί στην σημαντική αυτή προσπάθεια", αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση, «ήταν ο Δήμαρχος της Νέας Αλικαρνασσού κ. Βαγγέλης Σισαμάκης, καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά».

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία