Ο κ.Γιώργης Δούσμανης (Πρόεδρος των Δ.Χ. φορτηγών) για την αποπομπή του.

Εκτύπωση

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

 

Ο κ.Γιώργης Δούσμανης (Πρόεδρος των Δ.Χ. φορτηγών) μίλησε σήμερα όπως είχε δεσμευτεί χθες τηλεφωνικά στη ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ για την αποπομπή του..

 

του Βασίλη Κασιμάτη

 
Ο κ. Δούσμανης να θυμίσουμε στο κόσμο μας, ήταν από τους ελάχιστους εκπροσώπους  του «Μεταφορικού Όγκου» που εμφανίστηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη» και έλαβε θέση υπέρ της αποκατάστασης της σύνδεσης.Τότε είχαμε σαν εφημερίδα επισημάνειστο σχετικό άρθρο μας, την απουσία των μεταφορικών εταιριών από τη "μάζωξη".

 

Ακολούθως και επιβεβαιώνοντας σενάρια που διέρρευσαν στο Τύπο περί «πλάγιας τρομοκρατίας», ο κ. Δούσμανης υπέστην σοβαρή αύξηση στο τιμολογιακή αντιμετώπισή του από την ΑΝΕΚ βάση των τοποθετήσεών του. Η ΑΝΕΚ εμμέσως πλην σαφώς «του έδειξε τη πόρτα» με αυτό το τρόπο, τιμωρώντας τον κατά μιαν έννοια για τις θέσεις του.
Επειδή δεν είμαστε όλοι ανήλικα και μερικοί από εμάς έχουμε βιώσει της Χούντας τα καμώματα, θα έβλεπα συσχετισμό στις δύο εποχές. Τη τότε της δικτατορίας και της σημερινής Ρεθυμνιώτικης πίεσης για τη σύνδεση.
Της Χούντας όμως ήρθε κάποτε η ώρα της και έπεσε γιατί ο λαός δεν την ήθελε. Θα έρθει σύντομα και η δικιά μας σειρά και σε λίγο καιρό θα κληθούμε να δούμε και εμείς τι θα κάνουμε και τι θα αποφασίσουμε?

 

«... με βάση αυτές τις τιμές που μου έδωσαν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στην ανταγωνιστικότητα της πιάτσας.... μας είπε σχετικά ο πρόεδρος των Δ.Χ. φορτηγών Ρεθύμνου.

 

 

Το γιατί γίνονται βέβαια όλα αυτά είναι πλέον γνωστό. Όπως έχουμε γράψει και αλλού η αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Ρεθύμνου ? Πειραιά αποτελεί πλέον «μήλον της Έριδος» για πολλούς αποδεικνύοντας τρανά ότι η γραμμή μας όχι μόνο βιώσιμη είναι, αλλά και αρκετά προσοδοφόρα. Το οξύμωρο είναι ότι κάποιοι έκαναν λόγο και για το χαρακτηρισμό της εν λόγω γραμμής ως άγονο μπας και τελικώς μπουν στα προγράμματα επιδότησης της ναυτιλίας κάποιοι ευνοούμενοι πλοιοκτήτες.

 

Και όλα αυτά έρχονται σε ένα χρονικό σημείο που ακούμε και για απειλές κατά πολιτικών εκπροσώπων του τόπου μας.

Κάπου εδώ θα θέλαμε να παρατηρήσουμε ότι μερίδα του ηλεκτρονικού και ημερησίου τύπου εμφανώς στηρίζει τη προσπάθεια της ΑΝΕΚ για διχασμό του Ρεθυμνιώτη.

Θα θέλαμε να απαντήσουμε ότι ο Ρεθυμνιώτης αναγνώστης / πολίτης δεν είναι πρόβατο. Και βλέπει και παντού και ενημερώνεται και από παντού.

Η εποχή της μονοφωνίας στο Τύπο έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί !

 

Το να προσπαθούν κάποιοι συνεχώς και εμφανώς να υποβιβάζουν το Ρέθυμνο και τις προσπάθειές του, ενώ ταυτόχρονα μεροληπτούν υπέρ συγκεκριμένων προσώπων και κατευθύνσεων, έχει γίνει από όλους μας αντιληπτό! Δεν τους τιμά και το χειρότερο είναι ότι μιλάμε για Ρεθυμνιώτες. Ούτε καν Χανιώτες!

 

Με τσι γειές μας.

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία