ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Συνάντηση της κ.Σχοιναράκη με τους Δημάρχους του Νομού εν όψει των Ευρωεκλογών

Εκτύπωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ κ. ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Συνάντηση είχε σήμερα Τρίτη 2/6 η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη με τους Δημάρχους του Νομού, προκειμένου να εξεταστούν από κοινού ζητήματα των Ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου, στα οποία εμπλέκονται σύμφωνα με την Εκλογική Νομοθεσία ο Α και ο Β βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Νομαρχιακό Μέγαρο, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την οργάνωση και την έκδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων της Κυριακής, προκειμένου να κυλήσει ομαλά η διαδικασία των Ευρωεκλογών χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα.

Η κ. Σχοιναράκη τόνισε την ανάγκη συνεχούς συνεργασίας και συνεννόησης με τους Δημάρχους καθ όλη τη διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας, αλλά και κατά τη βραδιά των αποτελεσμάτων των εκλογών, ώστε να προλαμβάνονται και να λύνονται άμεσα ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν σχετικά με τις εφορευτικές επιτροπές ή τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι Δήμαρχοι ενημερώθηκαν από τη Νομάρχη για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να φτάνουν τα εκλογικά αποτελέσματα στη Νομαρχία Ηρακλείου, αλλά και για το θέμα του ορισμού των γραμματέων στις εφορευτικές επιτροπές.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία