Συντονιστική Επιτροπή της Κίνησης Πολιτών: Οι προσπάθειες συνεχίζονται με μεθοδικά βήματα.

Εκτύπωση

Η Συντονιστική επιτροπή συναντήθηκε τη Τρίτη 11/10 το βράδυ όπου κύριο θέμα ήταν μεταξύ άλλων και η ενημέρωση και των νέων μελών στις εξελίξεις.

Συνομιλήσαμε σήμερα με το κύριο Γιάννη Νικολούδη (Νομαρχακό Σύμβουλο) μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της "Κίνησης Πολιτών" και έναν εκ των 3 εκπροσώπων της ομάδας στα θέματα επικοινωνίας & ενημέρωσης. Ο κ. Νικολούδης μας ενημέρωσε τα εξής:

Εξελίξεις υπάρχουν στο ζήτημα της σύνταξης του Καταστατικού της υπό ίδρυση ναυτιλιακής πολυμετοχικής εταιρίας λαϊκής βάσης -Ρεθύμνου.
Πάνω σε αυτό το ζήτημα αναμένονται 2 εξειδικευμένοι νομικοί σύμβουλοι από την Αθήνα τη προσεχή Κυριακή 16/10 το πρωί, των οποίων η εξειδίκευση πάνω στα ναυτιλιακά θέματα και συστάσεις εταιριών offshore & ναυτιλιακές, κρίθηκε απαραίτητη από τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής.
Σκοπός του επικείμενου ταξιδιού των 2 ανδρών είναι η ενημέρωση των Ρεθυμνιωτών συναδέλφων του νομικού τμήματος της Συντονιστικής Επιτροπής για το φλέγον θέμα, αυτό της επεξεραγάς της σύνταξης του καταστατικού, που απασχολεί επί του παρόντος τα μέλη.

Η σύνταξη του καταστατικού της εταιρίας πρέπει να γίνει κατά τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να "κλειδώσουν" σωστά μέσα σε αυτό οι "δικλίδες ασφαλείας" που έχουν τεθεί ώστε ο μελλοντικός μέτοχος να είναι κατοχυρωμένος από πάσης πλευράς και σύμφωνα με αυτά που στο "Μελίνα Μερκούρη" υποσχέθηκαν τα μέλη του προεδρείου της Συντονιστικής Επιτροπής.

Ο κος Νικολούδης δεσμεύτηκε να κάνει ενημέρωση ακολούθως για τις εξελίξεις.
Η ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις ενέργειες της Συντονιστικής Επιτροπής από κοντά, τις καταγράφει και θα τις καταθέτει ανελειπώς σε αυτό εδώ το "Βήμα" για τη σωστή ενημέρωση των αναγνωστών.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 24 Μάι 2018

Αρθρογραφία