Και νέες καταγγελίες που έχουν να κάνουν με ενέργειες της ΑΝΕΚ βλέπουν το φως.

Εκτύπωση

Και νέες καταγγελίες που έχουν να κάνουν με ενέργειες της ΑΝΕΚ βλέπουν το φως.
Μετά τις σημερινές καταγγελίες  του κ. Κωστή Σχοινά  σχετικά με τις απειλές που δέχθηκε ο ίδιος όσον αφορά τις τοποθετήσεις του στο θέμα της αποκατάστασης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Ρεθύμνου - Πειραιά, έρχονται και νέα συναφή στοιχεία στο «φως»!

Ο Πρόεδρος των Δημοσίας Χρήσεως Φορτηγών Ρεθύμνου και όχι μόνο, κύριος Γιώργης Δούσμανης, δεν ταξιδεύει πλέον από Σούδα, λόγω και των δικών του τοποθετήσεων υπέρ του Ρεθύμνου.


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα το βράδυ η ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ σχετικά με το εν λόγω θέμα, ο κ. Δούσμανης και επειδή βρισκόταν σε ταξίδι, εντούτοις όμως δεσμεύτηκε να μας μιλήσει αύριο με ποιο συγκεκριμένα στοιχεία.


Κάποιος επώνυμος αναγνώστης της Ρ.Α. μου έκανε λόγο σήμερα για τη προσπάθεια των εμπλεκόμενων στη διαπλοκή να διχάσουν το Ρέθυμνο και τους Ρεθυμνιώτες!

Εγώ προσωπικά εκεί απαντώ και λέω ότι πρώτη φορά βλέπω τους Ρεθυμνιώτες σε τέτοια συσπείρωση. Πρώτη φορά ακούω από τα Χανιά (ανατολική πλευρά) ότι θα στηρίξουν το Λιμάνι του Ρεθύμνου όταν Ρεθυμνιώτικη και μόνο Ρεθυμνιώτικη εταιρία ρίξει «καταπέλτη»!Όλα τα υπόλοιπα περί απειλών και χτυπημάτων «κάτω από τη ζώνη» εμάς τους Ρεθυμνιώτες δεν μας φοβίζουν. Τουναντίον μας εξοργίζουν μεν αλλά και μας ενώνουν.
 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτά και μ? άλλα  ... μας λύθηκε και με ένα ακόμα "μαγικό" αυτή τη φορά τρόπο, το ερώτημα περί βιωσιμότητας της σύνδεσης και αν θέλετε δια στόματος αυτών που απαξιούσαν τη εν λόγω γραμμή.
Για να γίνετε τόσος ντόρος και να έχει φτάσει πλέον να αποτελεί "μήλον της Έριδος" η αποκατάσταση της σύνδεσης, ε, πρέπει μάλλον να αξίζει τελικά πολλά περισσότερα και από αυτά που μας απέδειξαν οι επιστήμονες στο "Μελίνα Μερκούρη"!

Για αυτό...όποιοι ενδιαφερόμενοι... συνεχίστε... βαστάμε γερά!

Εμείς εδώ θάμαστε και αύριο με νέα στοιχεία για το θέμα.


του Βασίλη Κασιμάτη


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 24 Μάι 2018

Αρθρογραφία