Στο Δημοτικό Συμβούλιο της ερχόμενης Τετάρτης στρέφεται το ενδιαφέρον για τη Λαϊκή της Πέμπτης

Εκτύπωση

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της ερχόμενης Τετάρτης στρέφεται το ενδιαφέρον για τη Λαϊκή της Πέμπτης

Για το Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 15:00 το μεσημέρι μετατέθηκε τελικά το θέμα της Λαϊκής Αγοράς της Πέμπτης.

Κυρίως εξ? αιτίας της βίαιης επίθεσης που δέχθηκε ο κ. Μανόλης Ψαρουδάκης την προηγούμενη φορά που υπήρξε το θέμα στην ημερησία διάταξη του Συμβουλίου αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι εξελίξεις του επόμενου Συμβουλίου της ερχόμενης Τετάρτης. Αυτή τη φορά όμως ενδέχεται οι θερμόαιμοι της Λαϊκής να το ξανασκεφτούν για να επιτεθούν έστω και φραστικά μιας και ο κ. Ψαρουδάκης έχει ήδη ενημερώσει τον Εισαγγελέα Ρεθύμνου για την επίθεση χωρίς όμως να προχωρήσει σε μηνύσεις.

Με μεγάλο ενδιαφέρον επίσης αναμένονται και τα αποτελέσματα της έρευνας που έχει ζητήσει ο κ. Ψαρουδάκης από τον Εισαγγελέα σχετικά με τη νομιμότητα κάποιων εμπόρων της Λαϊκής Αγοράς. Κατ? αυτόν τον τρόπο και σε περίπτωση εντοπισμού παράνομων αδειών, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου θα μπορεί να αποδείξει, βασιζόμενος σε ατράνταχτα στοιχεία, το άδικο της επίθεσης που δέχθηκε και να αποκαταστήσει αποτελεσματικά τα θιγόμενα, όπως υποστηρίζει οικονομικά συμφέροντα των εμπόρων του Συλλόγου

Ε.Δ.    

 

    


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία