Ευχαριστήριο απο τον συνδυασμό ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ σε όλα τα σωματεία του Νομού

Εκτύπωση

Ευχαριστήριο απο τον συνδυασμό ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ σε όλα τα σωματεία του Νομού
O Συνδυασμός «ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα σωματεία του Νομού που μας τίμησαν με την ψήφο και την ακλόνητη εμπιστοσύνη τους το πρόγραμμα μας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ανάδειξη νέων, δημιουργικών και γεμάτων όρεξη για δουλειά ανθρώπων που μπορούν να υπηρετήσουν με αφοσίωση το Ρεθυμνιώτικο Ποδόσφαιρο.
Παράλληλα, τα σωματεία εκτίμησαν την εμπειρία του συνδυασμού μας και έδωσαν ηχηρή εντολή στην «ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ» για να συνεχίσει και να τηρήσει κατά γράμμα τις εξαγγελίες την για την ανύψωση του αγαπημένου μας αθλήματος.

Όλο αυτό το διάστημα πριν από την ημέρα των εκλογών δεν απαντήσαμε σε καμία πρόκληση, σε καμία προσβλητική επίθεση και σε καμία συκοφαντία αναφορικά με το ποιόν των μελών μας και τις βολές περί ιδιοτελούς ενασχόλησης μας με το Ρεθυμνιώτικο Ποδόσφαιρο.
Αντίθετα, συνεχίσαμε με πάθος να εργαζόμαστε για την τήρηση του προγράμματος και την παρουσίαση των θέσεων μας.
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαΐου απέδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι οι εκπρόσωποι των σωματείων έχουν κρίση και αναγνωρίζουν ποιοι είναι οι εργάτες και ποιοι οι διάττοντες αστέρες του Ερασιτεχνικού μας Ποδοσφαίρου.
Ευχαριστούμε όλους τους αγνούς φίλους του αθλητισμού για την ακλόνητη εμπιστοσύνη τους και υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 21 Απρ 2018

Αρθρογραφία