Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley στο Δήμο Λάμπης

Εκτύπωση

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley στο Δήμο Λάμπης
Η δημοτική αρχή του Δήμου Λάμπης συμμετείχε στη διαδικασία διεκδίκησης των αγώνων του πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley.
Το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής υπήρξε θετικό και τον προηγούμενο μήνα Απρίλιο 2009 εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρησης, ο Πρόεδρος κος Προσαλίκας, ο Γενικός Γραμματέας κος Κυριακίδης και εκ μέρους του Δήμου Λάμπης ο Αντιδήμαρχος Τσουρδαλάκης Αντώνης συνυπέγραψαν το συμφωνητικό συνεργασίας για την συνδιοργάνωση των αγώνων.
Οι αγώνες Beach Volley Masters 2009 θα πραγματοποιηθούν από 9 έως  11 Ιουλίου  στην Αγία Γαλήνη.

Πρόκειται για μια σημαντική αθλητική διοργάνωση που για πρώτη φορά θα φιλοξενηθεί στη νότια Κρήτη με τη συμμετοχή  κορυφαίων αθλητών  και αθλητριών από όλη  τη χώρα.

Ο στόχος μας από την ανάληψη της διοργάνωσης αυτής είναι διπλός και τα οφέλη στα οποία αποσκοπούμε από ένα τέτοιας σημασίας γεγονός είναι πολλά.

Πρώτα από όλα προάγεται και αναδεικνύεται το αθλητικό πνεύμα με ωφελούμενους την νεολαία μας αλλά και τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Κατά δεύτερον η προβολή της Αγίας Γαλήνης, του Δήμου Λάμπης γενικότερα, αλλά και του νομού Ρεθύμνης ως  τουριστικός προορισμός, είναι τεράστια μια και οι αγώνες αναμεταδίδονται ζωντανά από συνδρομητικό κανάλι και για πολλές ημέρες ειδική καθημερινή εκπομπή προβάλλεται από επαρχιακούς τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την επικράτεια  καλύπτοντας  τους αγώνες, ενώ παράλληλα παρουσιάζονται αφιερώματα για την περιοχή που τους φιλοξενεί.

Πεποίθηση μας την δύσκολη αυτή περίοδο για τον τουρισμό είναι ότι  τέτοιου είδους εκδηλώσεις μπορούν μακροπρόθεσμα αλλά και βραχυπρόθεσμα να δώσουν πολύ θετικά αποτελέσματα.

Η προετοιμασία για την υλοποίηση των αγώνων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ενώ τα ονόματα των χορηγών θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο Αντιδήμαρχος
Τσουρδαλάκης Αντώνης

 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 25 Απρ 2018

Αρθρογραφία