Στάσιμο το έργο της επέκτασης του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Εκτύπωση

Σε απάντηση της από 24/4/2009 Ερώτησης του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ καθ. κ. Ηλία Λαμπίρη προς το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομίας και Οικονομικών  με θέμα «Στάσιμο το έργο της επέκτασης του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ρεθύμνου»  είχε τεθεί στους αρμόδιους Υπουργούς το εξής ερώτημα:

«Τι προτίθενται να πράξουν προκειμένου η εκταμίευση των χρημάτωνγια την επέκταση Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, να είναι άμεσα διαθέσιμη και να ολοκληρωθεί η νέα πτέρυγα που θα αποσυμφορήσει τη λειτουργία του υφιστάμενου κτηρίου;»

Το ερωτηθέν Υπουργείο Υγείας με υπογραφή του Υφυπουργού κ. Γ. Παπαγεωργίου απέστειλε το με αρ. 56246/15-5-09 παρακάτω έγγραφο, για το οποίο ο κ. Λαμπίρης εξέφρασε τον προβληματισμό του, καθώς η απάντηση του κ. Υπουργού, κατά τον ίδιο, δεν θεωρείται  ικανοποιητική αφού δεν απαντά  επί της ουσίας για το πότε και με ποιο τρόπο θα πραγματοποιηθεί η εκταμίευση των συγκεκριμένων πιστώσεων ύψους 666.000 ευρώ.

Το κείμενο της απάντησης έχει ως εξής:
Απαντώντας στην με αριθμ. 18030/24-4-2009 ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή από το Βουλευτή κ. Ηλ. Λαμπίρη με θέμα «Στάσιμο το έργο της επέκτασης του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ρεθύμνου», σας γνωρίζουμε ότι:
Σύμφωνα με την αριθμ. Υ4β/ΓΠ4323/16-2-2009 τροποποιητική Υπουργική Απόφαση του ΥΥΚΑ, εγκρίθηκε το ποσό των 666.000 ευρώ από τον τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου για το έργο επέκτασης του ΓΝ Ρεθύμνου.

Αναμένεται η εκταμίευση του παραπάνω ποσού από το Υπουργείο Οικονομικών.


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 21 Απρ 2018

Αρθρογραφία