Επίσκεψη του κ.Μάριου Σαλμά στο Ρέθυμνο

Εκτύπωση

Η Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Κεφαλογιάννη συνόδευσε τον Υφυπουργό Υγείας κ. Μάριο Σαλμά κατά την επίσκεψη του στο Ρέθυμνο.

Ο κ. Υφυπουργός επισκέφθηκε τα ιδρύματα κοινωνικής μέριμνας της πόλης μας και ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.

Αρχικά επισκέφθηκε το Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας (γηροκομείο) στα Μισσίρια, όπου ενημερώθηκε από την Διοικητή κ. Ελένη Τζέτζου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την πορεία επέκτασης του ιδρύματος και τα ζητήματα που υπάρχουν με τις κενές θέσεις προσωπικού.

Θέματα επάνδρωσης συζητήθηκαν επίσης και στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ρεθύμνου, το οποίο επισκέφθηκε ακολούθως ο κ. Σαλμάς και ξεναγήθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις του από τον Διοικητή κ. Γιάννη Γαϊτάνη.

Ο κ. Υφυπουργός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την λειτουργία των δύο ιδρυμάτων και ευχαρίστησε για την προσφορά τους τις διοικήσεις και τους εργαζόμενους, οι οποίοι επιτελούν πολυσήμαντο κοινωνικό έργο.

Δήλωσε δε την άμεση λήψη μέτρων για την κάλυψη όποιων κενών θέσεων εργασίας υπάρχουν και στα δύο ιδρύματα αλλά και για την πλήρη λειτουργία του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ.

Σε ότι αφορά το έργο επέκταση του Γηροκομείου, ο κ. Υφυπουργός επισήμανε, ότι το έργο θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με το σχετικό χρονοδιάγραμμα, ώστε να δοθεί η δυνατότητα ακόμα μεγαλύτερης προσφοράς στην τρίτη ηλικία.

Από την πλευρά της η κ. Κεφαλογιάννη ευχαρίστησε τον κ. Σαλμά για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και την βοήθεια του και επισήμανε τη συνεισφορά των εργαζομένων, στην προσπάθεια των διοικήσεων για την εύρυθμη λειτουργία των δύο ιδρυμάτων.  

Στις συναντήσεις συμμετείχαν επίσης o Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Μανώλης Πεπόνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωφών Ρεθύμνου κ. Μανώλης Παπαδάκης, ο Πρόεδρος του σωματείου ΑμεΑ Νομού Ρεθύμνου κ. Δημήτρης Τσαχάκης και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Υγείας.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία