Εξιχνιάστηκε υπόθεση σωματεμπορίας ανήλικης από την Ασφάλεια Ρεθύμνου

Εκτύπωση

Εξιχνιάστηκε υπόθεση σωματεμπορίας ανήλικης από την Ασφάλεια Ρεθύμνου

Σοβαρή υπόθεση σωματεμπορίας κατάφερε να εξιχνιάσει, στις 20 Μαΐου, η Ασφάλεια Ρεθύμνου, με θύμα μια ανήλικη κοπέλα από τη Ρουμανία και μια ακόμη ενήλικη ομοεθνή της.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της ίδιας της ανήλικης που έφθασε στην Αστυνομία του Ρεθύμνου προκειμένου να δηλώσει ότι μια 30χρονη γυναίκα, επίσης από τη Ρουμανία, παρακρατεί τα ταξιδιωτικά της έγγραφα.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Ασφάλειας Ρεθύμνου, κ. Παντελή Μουρτζανό, μετά από έρευνες Αξιωματικών της Ασφάλειας Ρεθύμνου και Γεροποτάμου, καθώς και μετά την προανάκριση που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι, τρεις ημεδαποί ηλικίας 67, 50 και 38 ετών, μαζί με την 30χρονη Ρουμάνα, ασκώντας στην ανήλικη ψυχολογική βία την εξωθούσαν στην πορνεία, από τον Οκτώβριο του 2008.

Κατά τον ίδιο τρόπο εξέδιδαν, από τον Απρίλιο του 2009 και μια ακόμη κοπέλα 20 ετών, επίσης από τη Ρουμανία. Οι δύο Ρουμάνες αναγκάζονταν να συνευρίσκονται ερωτικά με πελάτες του καταστήματος που διατηρούσαν ο 67χρονος και ο 38χρονος έναντι του ποσού των 60 ευρώ εκ των οποίων τα 25 ευρώ δικαιούνταν οι εκδιδόμενες.

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου θα οδηγηθούν, στις 21 Μαΐου ο 67χρονος, ιδιοκτήτης του καταστήματος ο 50χρονος, υπάλληλός του, καθώς και η 30χρονη Ρουμάνα, υπάλληλος επίσης του καταστήματος, με τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση και παράβαση του Νόμου για εμπορία ανθρώπων.
Ο 38χρονος, συνιδιοκτήτης του καταστήματος διαφεύγει της σύλληψης

Ε.Δ.    


   

« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 19 Μάρ 2018

Αρθρογραφία