ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ομαλά διεξήγχθει και η δεύτερη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων

Εκτύπωση

Ομαλά διεξήγχθει και η δεύτερη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων στο Νομό Ηρακλείου 

Ανάμεσα σε τέσσερα μαθήματα Γενικής παιδείας διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι για εισαγωγή στα εκπαιδευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Μαθηματικά, Ιστορία, Στατιστική και Φυσική δεν φαίνεται να δυσκόλεψαν τους μαθητές που αποχώρησαν από τα εξεταστικά κέντρα χωρίς παράπονα.

της Χρύσας Βενέρη

Και αυτό γιατί από τους περισσότερους μαθητές τα μαθήματα κρίθηκαν βατά και αναμενόμενα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις που θα μπορούσαν να τους στοιχίσουν μία θέση στο τμήμα της επιλογής τους. Μοναδική έκπληξη κατά τους ίδιους η έλλειψη άσκησης από τα θέματα της Βιολογίας χωρίς ωστόσο αυτό να δημιουργήσει στους υποψήφιους κάποιο πρόβλημα.

Η συστηματική δουλειά που κατά κόρον συνιστούν οι εκπαιδευτικοί βοήθησε όσους ακολούθησαν αυτό τον τρόπο μελέτης ενώ γενικά ο βαθμός δυσκολίας των θεμάτων δεν κρίθηκε ιδιαίτερα υψηλός.

Η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ηρακλείου δεν εντόπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα κατά τη διεξαγωγή της δεύτερη ημέρας των εξετάσεων πέραν μικροκαθυστερήσεων στη διανομή των θεμάτων σε σχολεία με αυξημένο αριθμό μαθητών λόγω του μεγάλου αριθμών των εξεταζόμενων μαθημάτων.

Η Τρίτη ημέρα των πανελλήνιων εξετάσεων είναι Τετάρτη με τους υποψηφίους να βγάζουν τα στυλό τους για να διαγωνιστούν σε Νεοελληνική Λογοτεχνία και Μαθηματικά


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία