Στο Δήμαρχο Ρεθύμνης η Οργανωτική Επιτροπή των Πανελληνίων Φοιτητικών Πρωταθλημάτων

Εκτύπωση

Στο Δήμαρχο Ρεθύμνης η Οργανωτική Επιτροπή των Πανελληνίων Φοιτητικών Πρωταθλημάτων που διεξάγονται στο Ρέθυμνο

Στο Δημαρχείο Ρεθύμνου βρέθηκε χθες Δευτέρα 18/5 η οργανωτική Επιτροπή των Πανελλήνιων Φοιτητικών Πρωταθλημάτων Ατομικών Αγωνισμάτων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Ρέθυμνο και ενημέρωσε τον Πρώτο Πολίτη της Πόλης κ. Γιώργη Μαρινάκη για την πορεία της διοργάνωσης.
Μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ρεθύμνης και πρόεδρο του ΔΑΟΡ κ. Μανώλη Αναγνωστάκι και τον υπεύθυνο Αθλητισμού της Πανεπιστημιούπολης του Γάλλου κ. Νίκο Προβιά, τον Δήμαρχο Ρεθύμνης επισκέφτηκε επίσης αντιπροσωπεία των εθελοντών της διοργάνωσης, η οποία και του παρέδωσε αναμνηστικό μπλουζάκι.
Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μεγάλη συμμετοχή των σπουδαστών στα αγωνίσματα του Σκακιού, της Αντισφαίρισης, της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και του Στίβου, καθώς περισσότερες από 400 συμμετοχές έχουν κάνει τη διοργάνωση μια από τις πλέον επιτυχημένες των τελευταίων ετών.
Παράλληλα, συνεχάρη τους εθελοντές για την ανιδιοτέλεια και την προσφορά τους σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τον Φοιτητικό Αθλητισμό, ενώ τόνισε ότι ο Δήμος Ρεθύμνης θα είναι πάντοτε αρωγός σε εκδηλώσεις που προάγουν τις ευγενείς αξίες της συμμετοχής της προσπάθειας και της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων.

Το αγώνισμα του σκακιού φιλοξενείται στο Σπίτι του Πολιτισμού, ενώ τα υπόλοιπα 3 στο ΔΑΚ Γάλλου.
Οι αγώνες ολοκληρώνονται την Πέμπτη 21 Μαΐου. Τα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα συνδιοργανώνονται από Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Ρεθύμνης, ενώ υποστηρικτές είναι η Νομαρχία Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία