1979 - 2009 τριάντα χρόνια Ευρωεκλογές

Εκτύπωση

Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και το Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης Ρεθύμνου οργανώνουν εκδήλωση με θέμα:
«1979 - 2009: ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαΐου 2009 και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο «Porto Rethymno» στην πόλη του Ρεθύμνου στις έξι το απόγευμα.

Ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, ο Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Γενικός Διευθυντής Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και η Βουλευτής Ρεθύμνου, Δικηγόρος, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Νικόλαος Παπαδάκης.

Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση, που πραγματοποιείται μετά την συγκρότηση του νέου συντονιστικού οργάνου του Κ.Ε.Α.Ρ. στο οποίο συμμετέχουν ως Διευθυντής ο κ. Σήφης Πλυμάκης, Πολιτικός Επιστήμονας, και μέλη οι κ.κ. Γιάννης Τρουλινός, Πολιτικός Επιστήμονας, Γιώργος Φλουρής, Δάσκαλος, Βάσω Διαλεκτού, Αρχαιολόγος, Κωστής Ξεξάκης, Γεωπόνος, και Κατερίνα Γαβαλά, Φιλόλογος.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 24 Μάι 2018

Αρθρογραφία