ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Χειροβομβίδες στο κέντρο του Ηρακλείου

Εκτύπωση

Χειροβομβίδες στο κέντρο του Ηρακλείου 

Παρ ολίγον μακελειό στο κέντρο του Ηρακλείου!

16/5/09

Δύο χειροβομβίδες άγνωστο μέχρι στίγμης το πως, βρέθηκαν στην οδο Χατζηκοκόλη πλησίον της οδού Καλοκαιρινού. Το συμβάν έλαβε χώρα τη Πέμπτη 14/5
και αφού εντοπίστηκαν τα δείγματα, εξουδετερωθήκαν από άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.

Της Χρύσας Βενέρη

Ο συναγερμός χτύπησε στην Αστυνομική Διεύθυνση όταν ένα τηλεφώνημα για περίεργο εύρημα που μοιάζει με χειροβομβίδα κινητοποίησε τους πυροτεχνουργούς του σώματος που έσπευσαν στο σημείο.
Η γυναίκα, που πρώτη παρατήρησε στην άκρη του δρόμου το περίεργο αυτό θέαμα της χειροβομβίδας ανάμεσα στα αυτοκίνητα, δεν έκανε λάθος. Αμέσως η ευρύτερη περιοχή εκκενώθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις που μετά από ενδελεχή έλεγχο εντόπισαν και δεύτερη χειροβομβίδα, λίγα μέτρα παρακάτω.

Οι αρχές δεν έχουν ακόμη δώσει κάποια εξήγηση για το πώς δύο "φονικά" όπλα που θα μπορούσαν να έχουν σκορπίσει το θάνατο στην ευρύτερη περιοχή και μάλιστα σε ώρα που τα καταστήματα ήταν ανοικτά και υπήρχε πολύ κόσμος στο κέντρο της πόλης, βρέθηκαν εκεί. Ερώτημα παραμένει επίσης ο λόγος ή ο σκοπός εκείνων που της τοποθέτησαν. Οι έρευνες συνεχίζονται προς όλες της κατευθύνσεις ούτως ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση. 


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία