Έτοιμος ο συνδυασμός «ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ» για τις εκλογές

Εκτύπωση

Έτοιμος ο συνδυασμός «ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ» για τις εκλογές της 18ης Μαΐου στην ΕΠΣ Ρεθύμνης

Έτοιμος να ριχθεί στην εκλογική μάχη δηλώνει ο συνδυασμός του νυν προέδρου της ΕΠΣ Ρεθύμνης κ. Γιώργου Σταράκη «ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ».
Ο κ. Σταράκης με δηλώσεις του ανέφερε τους λόγους για τους οποίους ζητά την ψήφο των σωματείων του Νομού: «Ο συνδυασμός «ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ» είναι πανέτοιμος μπροστά από τις κάλπες της 18ης Μαΐου με τεκμηριωμένες προτάσεις για το Ρεθυμνιώτικο Ποδόσφαιρο.
Με προτάσεις ανανέωσης για τον εκσυγχρονισμό των σωματείων (παράδοση laptop) και φροντίδας για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή (ΔΩΡΕΑΝ ασφάλιση μόνιμη, μερική ή ολική ανικανότητα, απώλεια εισοδήματος και νοσηλεία, ενώ θα υπάρχει ειδική σύμβαση με φυσικοθεραπευτή), είμαστε αισιόδοξοι  ότι τα σωματεία θα εκτιμήσουν τις προτάσεις μας.
Με πρόσωπα φρέσκα, «άφθαρτα» και γεμάτα όρεξη για δουλειά, ζητούμε την ψήφο από τα σωματεία για να βελτιώσουμε και να στείλουμε ακόμα ψηλότερα το αγαπημένο μας άθλημα. Θέλουμε ο Ρεθυμνιώτης Ποδοσφαιριστής να αισθάνεται ασφάλεια με εμάς στο τιμόνι της Ενώσεως, αφού ποικιλότροπα στηρίζουμε τις προσπάθειες του και ενισχύουμε τα σωματεία (χορηγίες, τήρηση του ΚΑΠ, διαφάνεια κ.α.).

Το ευαίσθητο θέμα των υποδομών ποτέ δε μας άφησε αδιάφορους, γιατί τα φυτώρια αποτελούν τον υπερπολύτιμο αιμοδότη του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου. Με τις προτάσεις και τις καινοτομίες που επιχειρούμε (5μελές Συμβούλιο Ακαδημιών με μέλη προπονητές-γονείς.

Η πίεση προς την κεντρική πολιτεία για την δημιουργία σύγχρονων γηπέδων δε σταματά ποτέ. Το όραμα μας για τη διοργάνωση όλων των πρωταθλημάτων σε σύγχρονα γήπεδα παραμένει ζωντανό και προς αυτήν την κατεύθυνση εστιάζονται οι ενέργειες μας

Μέλημα μας αποτελεί επίσης οι ομάδες του Νομού μας να αυξηθούν, αλλά και να ανακουφιστούν οικονομικά. Πέρα από τη γενναία αύξηση της οικονομικής στήριξης στα σωματεία των Κρησσών, της Δ Εθνικής και της Α κατηγορίας Τοπικού, όλα τα σωματεία της Β κατηγορίας Τοπικού δε θα επωμιστούν τα έξοδα διαιτησίας των αγώνων τους, αρκεί βέβαια να στηρίξουν του 9 τακτικούς και τους 3 της εξελεγκτικής επιτροπής μας, καθώς και τους αναπληρωματικούς του συνδυασμού».

Τα μέλη του συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ»

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΒΟΥΚΑΛΗΣ ΣΗΦΗΣ ( προτείνεται από τον ΑΟ ΛΙΒΑΔΙΩΝ, υπεύθυνος αναβάθμισης του website της ΕΠΣΡ)
ΔΑΣΚΑΛΟΜΑΡΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (προτείνεται από τον ΑΟ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ - αντιπρόεδρος, υπεύθυνος πίνακα παρατηρητών)
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (προτείνεται από τον ΑΟ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ - υπεύθυνος για τις μελέτες των γηπέδων, μέλος οικονομικής επιτροπής)
ΜΑΛΑΓΑΡΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (προτείνεται από τον ΑΟ ΚΑΛΥΒΟΥ - υπεύθυνος μελέτης για την ασφάλιση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, μέλος της ομάδας δημοσίων σχέσεων)
ΜΙΧΑΛΑΣ ΝΙΚΟΣ (προτείνεται από τον ΤΑΛΩ ΓΑΡΑΖΟΥ - υπεύθυνος για την υγεία των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.
ΜΥΡΣΙΛΙΔΗΣ ΑΛΚΗΣ (προτείνεται από τον ΑΟ ΚΡΗΣΣΩΝ - υπεύθυνος για την αναβάθμιση και προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου)
ΞΕΞΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (προτείνεται από τον ΑΟ ΣΠΗΛΙΟΥ, ταμίας)
ΠΟΛΟΠΕΤΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (προτείνεται από τον ΑΟ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ - ερευνήτρια προγραμμάτων μαζικού Αθλητισμού, μέλος της ομάδας δημοσίων σχέσεων)
ΣΤΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (προτείνεται από τον ΑΟ ΑΡΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ - πρόεδρος, επικεφαλής επιτροπών κυπέλλου και πρωταθλημάτων, επικεφαλής επιτροπής χορηγιών, επικεφαλής επιτροπής υποδομών)

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΔΑΛΕΝΤΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (προτείνεται από την ΑΕ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΡΙΝΕ)
ΔΕΛΗΜΠΑΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (προτείνεται από τη ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ)
ΣΚΟΥΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (προτείνεται από τον ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (προτείνεται από τον ΑΟ ΑΚΟΥΜΙΩΝ)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ (προτείνεται από τον ΑΟ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ)
ΜΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (προτείνεται από τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟ)
ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (προτείνεται από την ΕΠΙΣΚΟΠΗ)
ΤΖΙΛΙΓΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (προτείνεται από τον ΑΟ ΜΕΛΑΜΠΩΝ)
ΧΟΜΠΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (προτείνεται από τον ΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΥ)


 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία