Η πρώτη μεγάλη επιτυχία του νέου Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών

Εκτύπωση

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία του νέου Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών

Την πρώτη μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι Αστυνομικοί του νεοσυσταθέντος Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου μετά από πληροφορία που έφτασε στην Υπηρεσία από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, για κατοχή και διακίνηση ποσότητας κάνναβης από δύο 40χρονους άντρες.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Ασφάλειας κ. Παντελή Μουρτζανό, οι συλληφθέντες που κατάγονται από χωριό του Δήμου Φοίνικα, αφού εντοπίστηκαν, μετά από μια εβδομάδα διακριτικής παρακολούθησης από ομάδα της Δίωξης, συνελήφθησαν. Kατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, εντοπίστηκαν οι χώροι που χρησιμοποιούσαν οι δύο άντρες καθώς και οι κατοικίες τους και στη συνέχεια από το Α.Τ. Λάμπης και το Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκαν νομότυπες έρευνες.

Κατά τις έρευνες, σύμφωνα πάντα με τον κ. Μουρτζανό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 800 γρ. περίπου ακατέργαστη κάνναβη ενώ εντοπίστηκαν και αγροτεμάχια όπου καλλιεργούνταν 20 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 20 εκ. έως ένα μέτρο τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν το απόγευμα της 15ης Μαΐου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία και με την κατηγορία καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.

Να σημειώσουμε τέλος ότι, όπως μας ενημέρωσε ο Διευθυντής της Ασφάλειας, από την αρχή της λειτουργίας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στο Ρέθυμνο, δηλαδή από τις 6 Μαΐου, έχουν σχηματιστεί 4 δικογραφίες για παραβάσεις του Νόμου περί ναρκωτικών και έχουν συλληφθεί συνολικά 7 άτομα

Ε.Δ.


    


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία