Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα Ατομικών Αγωνισμάτων

Εκτύπωση

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα Ατομικών Αγωνισμάτων που ξεκινούν την Τρίτη στο Ρέθυμνο!

Εξαιρετικά ικανοποιημένοι δηλώνουν οι διοργανωτές των Πανελλήνιων Φοιτητικών Πρωταθλημάτων Ατομικών Αγωνισμάτων που ξεκινούν την Τρίτη 19 Μαΐου στο ΔΑΚ Γάλλου με τα αγωνίσματα του στίβου, του τένις και του πινγκ-πονγκ, ενώ το Σκάκι ξεκινά στο Σπίτι του Πολιτισμού.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και όλα συνηγορούν στο ότι η διοργάνωση αυτή αναμένεται να είναι από τις πλέον επιτυχημένες των τελευταίων ετών!
Πάνω από 400 άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή, προερχόμενα από 29 Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας, αριθμός εντυπωσιακός αν αναλογιστεί κανείς ότι η αρχική πρόβλεψη έκανε λόγο για 300 άτομα από 22 Πανεπιστημιακά Ιδρύματα!

Ιδιαίτερη στήριξη στη διοργάνωση προσφέρουν και οι εθελοντές από το Πανεπιστημιούπολη του Γάλλου, οι οποίοι θα αναλάβουν την υποδοχή των σπουδαστών, την εξυπηρέτηση τους αλλά και την αρμονική τέλεση των αγώνων. Οι ενημερωτικές συναντήσεις έχουν πραγματοποιηθεί και τα πάντα είναι έτοιμα για τη σημαντική αυτή διοργάνωση.

Σε συνεργασία με τη Νομαρχία Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, οι σπουδαστές που θα φιλοξενηθούν στο Ρέθυμνο να ξεναγηθούν σε διάφορους αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα της πόλης. Παράλληλα, ο Δήμος Ρεθύμνης έχει δώσει την άδεια για δωρεάν είσοδο των συμμετεχόντων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Τα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα συνδιοργανώνονται από Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Ρεθύμνης, ενώ υποστηρικτές είναι η Νομαρχία Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 24 Απρ 2018

Αρθρογραφία