Διακοπή του 14ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης

Εκτύπωση

Διακοπή του 14ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης 

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ως γνωστόν, ο εργασιακός αθλητισμός πρεσβεύει διαχρονικά ιδεώδη και αρχές, όπως το «ευ αγωνίζεσθαι», τη συναδελφικότητα, τη φιλία και τον αλληλοσεβασμό. Πιστοί σε αυτά τα ιερά για εμάς δεδομένα, προσπαθήσαμε όλη τη χρονιά να διοργανώσουμε ένα πρωτάθλημα μέσα σε αθλητικά πλαίσια και η συμμετοχή 16 ομάδων και περίπου 250 παιχτών αποδεικνύει τη «δίψα» των εργαζόμενων του Ρεθύμνου για άθληση.

Παρόλα αυτά, οι αψιμαχίες ορισμένων παιχτών στο παιχνίδι Δήμος / ΔΕΥΑΡ - Ελεύθεροι Επαγγελματίες στον ημιτελικό της διοργάνωσης οδήγησαν τους διαιτητές να διακόψουν το παιχνίδι, αδυνατώντας να συνεχίζουν να σφυρίζουν υπό αυτές τις συνθήκες.
Θεωρούμε το συγκεκριμένο γεγονός ντροπή για αυτά που πρεσβεύει ο ανιδιοτελής εργασιακός αθλητισμός.
Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε τη ΔΙΑΚΟΠΗ του 14ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης, προκειμένου να γίνει από όλους κατανοητό ότι μια γιορτή, όπως είναι κάθε χρόνο οι τελικοί της διοργάνωσης, δεν μπορεί να μετατρέπεται σε ακραία έκφραση φανατισμού και μισαλλοδοξίας.
Οι χώροι άθλησης δεν μπορούν να αποτελούν χώρους βίαιων δραστηριοτήτων και κατακριτέων πράξεων.
Ελπίζουμε πλέον οι εργαζόμενοι που έχουν σκοπό να συμμετάσχουν του χρόνου με τη λανθασμένη αυτή νοοτροπία στα εργασιακά πρωταθλήματα να κατανοήσουν ότι δεν μπορούν να γίνουν ανεχτοί.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 27 Μάι 2018

Αρθρογραφία