Συλλήψεις σε νυχτερινό μαγαζί στο Ρέθυμνο.

ΕκτύπωσηΈφοδο έκανε η Αστυνομία τα ξημερώματα του Σαββάτου 8 Νοεμβρίου 2008,  σε γνωστό νυχτερινό μπαρ της Εθνικής οδού μόλις λίγο έξω από το Ρέθυμνο.
Σκοπός της εφόδου ήταν ο έλεγχος την εν λόγω επιχείρησης ύστερα από καταγγελίες για σωματεμπορία.
Συνελήφθησαν 11 αλλοδαπές νεαρές - εργαζόμενες στην επιχείρηση, ο υπεύθυνος του καταστήματος και 2 σερβιτόροι.

Η Αστυνομική αρχή του Ρεθύμνου μας ενμέρωσε ότι τη Κυριακή θα οδηγηθούν οι συλληφθέντες στον Εισαγγελέα όπου αναμένεται να δώσει διαταγή να οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

Οι κατηγορίες που αναμένεται να τους απαγγελθούν  είναι αυτή της σωματεμπορίας καθώς και της έκδοσης γυναικών στη πορνεία.


Να τονίσουμε ότι οι 11 αλλοδαπές βρίσκονται νόμιμα στη χώρα μας αλλά δεν κατείχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έγγραφα από το Υγειονομείο και σε περίπτωση που αποδειχτεί η κατηγορία της σωματεμπορίας, η καταδίκη θα έχει να κάνει με τη παραπάνω κατηγορία.Ο 40χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης απουσίαζε την ώρα της εφόδου αλλά αναμένεται επίσης να κλιθεί από τον Εισαγγελέα και σε αυτή τη περίπτωση ή θα πρέπει να παρουσιαστεί ή θα αναζητηθεί από τις διωκτικές αρχές.

Συνομιλήσαμε τηλεφωνικά με συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη ο οποίος μας ανέφερε ότι μάλλον αδίκως έχει δοθεί μεγάλη έκταση στο θέμα και ότι κατά τη γνώμη του τελικά η κατάσταση θα εξομαλυνθεί.

Εμείς να αναφέρουμε ότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο κατάστημα οπλικό υλικό, αρχεία από υπολογιστή και ευρήματα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Επίσης χρηματικό ποσό κατασχέθηκε που φέρεται να συνδέεται με τη κατηγορία της σωματεμπορίας.

Η αστυνομία εξετάζει τα ευρήματα.

Η Ρ.Α. κρίνοντας ότι το θέμα χρήζει περαιτέρω έρευνας και παρακολούθησης θα συνεχίσει το ρεπορτάζ.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία