Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τον δακτύλιο στην Παλιά πόλη

Εκτύπωση

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τον δακτύλιο στην Παλιά πόλη
Συνεργασία με αντικείμενο την εύρυθμη λειτουργία του δακτυλίου στην Παλιά πόλη πραγματοποιήθηκε προχθές μεταξύ του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Μανόλη Παραβολιδάκη, του Εντεταλμένου σε κυκλοφοριακά θέματα Δημοτικού Συμβούλου κ. Κώστα Ηλιάκη και της Προϊσταμένης της Δημοτικής Αστυνομίας κας Πίτσας Βερτούδου.

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν εκτενώς τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη λειτουργία του δακτυλίου ενώ συμφωνήθηκε η δημιουργία κοινών κλιμακίων ελέγχου για τις καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων.

Επιπλέον, συζητήθηκε η δυνατότητα παραχώρησης εκ μέρους του Δήμου ενός χώρου στην Αστ/κή Διεύθυνση όπου θα φυλάσσονται προσωρινά τα κατασχεθέντα δίτροχα, θέμα για το οποίο δεσμεύτηκε ο κ. Ηλιάκης να ρυθμίσει.

Σημειώνεται ότι τόσο Δήμος και η Δημοτική Αστυνομία όσο και η Αστ/κή Διεύθυνση και η Τροχαία θα συνεργαστούν στενά για την φύλαξη του δακτυλίου και την εν γένει κυκλοφοριακή κατάσταση τόσο στην Παλιά όσο και στη Νέα Πόλη. 

Υπενθυμίζεται ότι, οι έλεγχοι σε ότι αφορά την κυκλοφορία στο Ιστορικό Κέντρο είναι συνεχείς και οι παραβάτες επιβαρύνονται με πρόστιμο ύψους 200 ευρώ όπως προβλέπεται από την ισχύουσα Νομοθεσία.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Φεβ 2018

Αρθρογραφία