Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι οπαδοί του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο

Εκτύπωση

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι οπαδοί του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

της Χρύσας Βενέρη

Ο υποβιβασμός της ομάδας αλλά και το κακό πρόσωπο που έδειξε σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της Σούπερ Λίγκα είχαν ξεχειλίσει από νωρίς το ποτήρι για τους οπαδούς της ομάδας.

Έτσι τα επεισόδια που λάμβαναν τακτικά χώρα στο Παγκρήτιο Στάδιο κατά την αθλητική περίοδο, Τρίτη 12/5 μεταφέρθηκαν στο αθλητικό κέντρο.

Η ομάδα του ΟΦΗ είχε προγραμματίσει φιλικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κρουσσώνα στις 5 το απόγευμα όμως η ξαφνική εμφάνιση των οργανωμένων οπαδών στο χώρο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα δεν άφησε περιθώρια διεξαγωγής του.

Η φραστική αρχικά επίθεση των περίπου 100 και πλέον οργανωμένων οπαδών που έδωσαν το παρόν στο προπονητικό κέντρο είχε κύριους αποδέκτες προπονητή και διοίκηση, με τον πρόεδρο της ομάδας Φανούρη Βατσινά βρίσκεται στο επίκεντρο των διαμαρτυριών χωρίς ωστόσο ο ίδιος να είναι παρών.

Η επίθεση των οπαδών μεταφέρθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις που υπέστησαν αρκετές υλικές ζημιές καθώς και στο χώρο των αποδυτηρίων που δεν ξέφυγαν από το μένος τους.

Η παρουσία της αστυνομικής δυνάμεις ενισχύθηκε με το ξεκίνημα των επεισοδίων ενώ τη τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε η εξέλιξη μικροεπεισοδίου μεταξύ των οπαδών και μελών της ΠΑΕ ενώ η επέμβαση των ψυχραιμότερων κρίθηκε καθοριστική καθώς κατάφεραν να πέσουν λίγο οι τόνοι.

Οι οπαδοί αποχώρησαν από το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο περίπου μία ώρα μετά χωρίς να υπάρχει συνέχεια στα επεισόδια και χωρίς να έχει γίνει κάποια προσαγωγή από την αστυνομική δύναμη.

Η Κρητική ομάδα διανύει δύσκολη περίοδο καθώς εκτός από τον υποβιβασμό της έχει έρθει αντιμέτωπη με το αρνητικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε διοίκηση οπαδούς και προπονητικό team και από ότι όλα δείχνουν θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να επανέλθει σε κανονικούς και ήρεμους ρυθμούς.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία