Η κ.Κεφαλογιάννη ανακοίνωσε την υπογραφή δύο νέων έργων για την Κοινότητα Ζωνιανών.

Εκτύπωση

Η Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Κεφαλογιάννη στο πλαίσιο των προσπαθειών της για την στήριξη της ορεινής ενδοχώρας του νομού, ανακοινώνει την υπογραφή δύο νέων έργων για την Κοινότητα Ζωνιανών.

Συγκεκριμένα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ενέκρινε δύο σημαντικά έργα οδοποιίας για την Κοινότητα Ζωνιανών και υπογράφηκε η υλοποίηση τους με συνολικό προϋπολογισμό 1.200.000 ευρώ.

Ειδικότερα στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάδειξη και Αξιοποίηση Ορεινών Όγκων» εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του οδικού τμήματος από το Παρεκκλήσι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ έως την περιοχή Δαμόθι προϋπολογισμού 595.000 ευρώ και αντίστοιχο ποσό εγκρίθηκε και για το οδικό τμήμα από την Κοινοτική Δεξαμενή Πεντεμάτι έως το Παρεκκλήσι Οσίου Εφραίμ.

Τα έργα αξιοποίησης των ορεινών όγκων δίδουν την ευκαιρία υλοποίησης πολύ σημαντικών παρεμβάσεων τόσο για την τουριστική ανάδειξη των ιδιαιτέρως φυσικού κάλλους περιοχών στις οροσειρές του νομού μας αλλά και για την διευκόλυνσης της πρόσβασης των κτηνοτρόφων στις μονάδες, που διατηρούν στα ορεινά σημεία.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει πολύ σημαντικά έργα στο Ρέθυμνο και η Βουλευτής του νομού στηρίζει όλα τα σχετικά αιτήματα των Δήμων στα αντίστοιχα προγράμματα του Υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία