Συνάντηση Νομάρχη Ρεθύμνου & Ν.Σκουλά για το Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας

Εκτύπωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ & ΝΙΚΟΥ ΣΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ"

Τον Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, επισκέφτηκε ο πρώην Υπουργός Τουρισμού, κ. Νίκος Σκουλάς, με κύριο θέμα τους στόχους και τις δράσεις της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας "Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας", που εδρεύει στο Νομό Ρεθύμνου.

Στη συνάντηση κατά την οποία παρευρέθηκαν ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Ρεθύμνου, κ. Γιώργος Μποτονάκης και η Γενική Διευθύντρια της "Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας" κα Ζωή Νόβακ, συζητήθηκε το σχέδιο δράσης και οι στόχοι της εταιρίας, η οποία καλείται να προωθήσει την κρητική διατροφή και τα τοπικά προϊόντα μέσα από τη σύμπραξη των τεσσάρων Νομαρχιών της Κρήτης και την επιστημονική αρωγή του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του ΤΕΙ Κρήτης.

Όπως δήλωσε ο κ. Παπαδάκης, ο οποίος μέχρι τέλος του 2009 εκτελεί χρέη Προέδρου του Δ.Σ. της εταιρίας, σκοπός της σημερινής συνάντησης ήταν η ενημέρωση και συνεργασία με τον κ. Σκουλά, ο οποίος αποτελεί άριστο γνώστη της τουριστικής βιομηχανίας, αναφορικά στην όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του "Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας" προς όφελος και της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 25 Απρ 2018

Αρθρογραφία