Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου τα εγκαίνια του σταδίου

Εκτύπωση

 

Με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Νεκταρίου, β΄έδρα της Μητρόπολης, τη προσεχή Κυριακή 9 Νοεμβρίου θα γίνουν στο Φουρφουρά του Δήμου Κουρητών, Επαρχίας Αμαρίου, τα εγκαίνια του νέου Δημοτικού σταδίου "Μιχάλης Μαράκης".

 

Του Βασίλη Κασιμάτη.

 Το νέο αυτό στάδιο αποτελεί σημείο αναφοράς για το τόπο. Φιλοξενεί ήδη τον Αθλητικό Σύλλογο «Ψηλορείτης» και αρκετές άλλες εκδηλώσεις όπως τα «Μαράκεια» κλπ. Ευελπιστούν δε, οι άνθρωποι που εργάστηκαν για αυτό, να συγκεντρώσουν αρκετές άλλες εκδηλώσεις της μείζονος περιοχής και να αναδείξουν και κάποιες άλλες που ήδη γίνονται στην Επαρχία Αμαρίου και ίσως τελικά βρουν στον εν λόγω Στάδιο το νέο τους «φυσικό σπίτι».

Συνομιλήσαμε με το Δήμαρχο κύριο Στέφανο Σημαντήρα όπου μας ενημέρωσε ότι καλεσμένοι είναι όλοι σε αυτά τα εγκαίνια που τα περίμενε ο τόπος αρκετό καιρό.

Στους επίσημους προσκεκλημένους εκτός απροόπτου θα είναι :


Ο.Κεφαλογιάννη H.Λαμπίρης      Γ.Παπαδάκης           Σ.Τσόκας            Κ.Σχοινάς         Μ.Οθωνας


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος, η Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ Ηλίας Λαμπίρης, ο Νομάρχης Ρεθύμνου κ. Γιώργης Παπαδάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας, οι πολιτικοί από τη Ν.Δ. κ. Κωστής Σχοινάς και από το ΠΑΣΟΚ κ. Μανώλης Όθωνας,  αρκετοί Δήμαρχοι μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος του όμορου Δήμου - Συβρίτου κ. Μιχάλης Πετρακάκης και πλήθος άλλων καλεσμένων, αρκετοί εκ των οποίων θα βρίσκονται στο Φουρφουρά από αρκετά νωρίς το πρωί για να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Ναού του Αγίου Νεκταρίου.

Το «Μιχάλης Μαράκης» είναι ένα μοντέρνο επαρχιακό στάδιο με κερκίδα που φιλοξενεί έως 300 άτομα, χώρους αποδυτηρίων και αρκετά άλλα που θα γνωρίσουμε τη Κυριακή όσοι παραβρεθούμε στα εγκαίνια.

Όλοι λοιπόν στα εγκαίνια του «Μιχάλης Μαράκης» τη Κυριακή 9/11/2008 για να χειροκροτήσουμε τη προσπάθεια του Φουρφουρά που πηγαίνοντας κόντρα στα σημεία των καιρών μας, έχει ανοδική πορεία, το χωριό είναι ζωντανό, η αγορά του ακμάζουσα,  ξέρει να κρατά την νεολαία κοντά του και το κυριότερο ότι ένα χωριό που ο όρος αποκέντρωση, το χαρακτηρίζει!


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 27 Μάι 2018

Αρθρογραφία