Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί όλης της Κρήτης στο Περιφερειάρχη.

Εκτύπωση

Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί όλης της Κρήτης στο Περιφερειάρχη.


Το Δ.Σ. του Παγκρήτιου Συλλόγου Δημοτικών Αστυνομικών επισκέφθηκε στις 6 Νοεμβρίου τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκα. Μετά τη συνάντηση ο Γ.Γ της Περιφέρειας Κρήτης δήλωσε....Το Δ.Σ. του Παγκρήτιου Συλλόγου Δημοτικών Αστυνομικών επισκέφθηκε στις 6 Νοεμβρίου τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκα.
Μετά τη συνάντηση ο Γ.Γ της Περιφέρειας Κρήτης δήλωσε :
"Σήμερα δέχτηκα την εθιμοτυπική επίσκεψη του Παγκρητίου Συλλόγου των Δημοτικών Αστυνομικών .Η αντιπροσωπεία εκπροσωπεί 130 συναδέλφους .
Είχαμε μια πρώτη συζήτηση σχετικά με τα προβλήματά τους . Δείχνουν να είναι σε πολύ καλό δρόμο οι Δημοτικές Αστυνομίες . Ορισμένα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή έχουν να κάνουν μόνο με την υλικοτεχνική υποδομή που υπάρχει στους Δήμους. Αντιλαμβάνεσθε όμως ότι οι Δημοτικές Αστυνομίες είναι κάτι το καινούργιο για πολλούς Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είμαι σίγουρος ότι οι Δήμαρχοι σιγά-σιγά θα ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα και αυτός ο θεσμός θα βρει τον τρόπο να προχωρήσει όπως βρήκαν και άλλοι θεσμοί.
Για παράδειγμα τα ΚΕΠ που στην αρχή και αυτά αντιμετώπισαν τα προβλήματά και έχουν όμως γίνει πλέον απαραίτητα στους πολίτες.
Με αφορμή αυτό θα ήθελα να θυμίσω στους πολίτες ότι αυτά τα παιδιά της Δημοτικής Αστυνομίας είναι συνεργάτες ουσιαστικά και είναι εκεί για να διευκολύνουν τη ζωή μας και θα πρέπει να συνεργαζόμαστε όλοι.
Τους εύχομαι λοιπόν καλή δύναμη, καλή δουλειά".

Ο πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Δημοτικής Αστυνομίας κ. Νίκος Βαβουράκης μετά την συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης ανέφερε ότι συζήτησαν σε πολύ εγκάρδιο κλίμα με τον κ. Τσόκα για τα προβλήματα της Δημοτικής Αστυνομίας και για τα θέματα των Νομοσχεδίων που ετοιμάζονται από το υπουργείο Εσωτερικών. Μας ευχήθηκε, είπε ο κ. Βαβουράκης, καλή επιτυχία στο έργο μας και υποσχέθηκε κάθε δυνατή συμπαράσταση.


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία