Αλλάξ' ο Μανολιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς

Εκτύπωση

Αλλάξ ο Μανολιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς

   Την επιχείρηση "Φρουταγορά Επισκοπής" η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 17 συναπτά έτη στο χώρο της τροφοδοσία κηπευτικών και εμπορίας ξυλάνθρακα (κάρβουνο) την γνωρίζουμε όλοι.

Αυτό πού όμως ίσως δεν γνωρίζεται είναι ότι η εταιρία αναβαθμίστηκε. Με την αποπεράτωση του νέου εργοστασίου επεξεργασίας και τυποποίησης κηπευτικών και νωπής πατάτας στο Πετρέ του Δήμου Λαππαιών (πάνω σχεδόν στην Εθνική) η επιχείρηση μετονομάστηκε σε "ΦΡΟΥΤΟΚΟΣΜΟΣ"  ιδιοκτησία της εταιρίας «Ι.ΓΡΥΝΤΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.».

H μακρόχρονη και πλούσια εμπειρία του Γιάννη Γρυντάκη στο χώρο των κηπευτικών και ιδιαίτερα της πατάτας, το καθιστά ειδήμων στην επιλογή της σωστής πρώτης ύλης. Μοναδική συνταγή επιτυχίας το ανωτέρω στοιχείο για την εξασφάλιση της σωστής συμπεριφοράς της πατάτας του "ΦΡΟΥΤΟΚΟΣΜΟΥ" σε οποιαδήποτε χρήση της.

Αξίζει να σχολιάσουμε ότι η εταιρία «Ι.ΓΡΥΝΤΑΚΗΣ & Σια Ο.Ε.» λειτουργεί με την πιστοποίηση του Διεθνή οργανισμού ελέγχου τροφίμων HACCP!

Η εταιρία σας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους και σας περιμένει με χαρά στο νέο της εργοστάσιο στο Πετρέ για να σας ξεναγήσει στα νέα συστήματα επεξεργασίας και τυποποίησης που διαθέτει.
                         

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 21 Απρ 2018

Αρθρογραφία