ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Νέος μεγάλος χώρος Πρασίνου στις Μεσαμπελιές

Εκτύπωση

Νέος μεγάλος χώρος Πρασίνου στις Μεσαμπελιές
Αλλάζει η περιοχή.


Το ρέμα της Ερυθραίας στην περιοχή των Μεσαμπελιών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Καρατζάνη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Βασίλη Ξημέρη και στελέχη της υπηρεσίας για μια σειρά έργων κατά μήκος του ρέματος που αφορούν την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κουράκης έδωσε οδηγίες για την ασφαλτόστρωση των δυο νέων μεγάλων διανοιχθέντων, και από τις δύο πλευρές του ρέματος, δρόμων που βρίσκονται παράλληλα της Λεωφόρου Κνωσού και οι οποίοι θα βοηθήσουν σημαντικά στη βελτίωση της κυκλοφορίας.

Επίσης έδωσε κατευθύνσεις για την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής με την δημιουργία ενός μεγάλου χώρου Πρασίνου, πολλών δεκάδων στρεμμάτων, με υποδομές για αθλοπαιδίες, πολιτιστικές δράσεις, περίπατου και αναψυχής για τους Δημότες.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα, πάρα πολύ μεγάλη και εξαιρετικής σπουδαιότητας, παρέμβαση που θα αλλάξει δραστικά την εικόνα των Νοτίων Συνοικιών από τα Νέα Αλάτσατα μέχρι του Μπεντεβή και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων τους. 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 25 Απρ 2018

Αρθρογραφία