Επίσκεψη βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο επιμελητήριο Ρεθύμνου

Εκτύπωση

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
Τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Γιακουμάκη και τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης επισκέφτηκε σήμερα 11 Μαΐου 2009 η Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής του ΠΑΣΟΚ κα Έξη Χριστοφιλοπούλου στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Την κα Χριστοφιλοπούλου συνόδευε ο Βουλευτής Ρεθύμνης του ΠΑΣΟΚ κ. Ηλίας Λαμπίρης και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Γεώργιος Παπακωνσταντής.

Παρόντες στη συνάντηση, εκτός του Προέδρου, ήσαν και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου κ.κ. Ευάγγελος Μανιουδάκης, Β Αντιπρόεδρος, Δημήτριος Προβιάς, Γεν. Γραμματέας και Παναγιώτης Γκαλονομάκης, Οικον. Επόπτης.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης η Διοίκηση του Επιμελητηρίου παρουσίασε στους Βουλευτές το αναπτυξιακό προφίλ του Νομού Ρεθύμνης και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ευρεία ανταλλαγή απόψεων για τις αναγκαίες παρεμβάσεις προκειμένου να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων του Νομού με γνώμονα πάντα την οικονομική ανάπτυξη και την εξυπηρέτηση του γενικότερου συμφέροντος της εθνικής μας οικονομίας.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία