Παγάκια σε αφθονία! Με βάση το "καθαρό" νερό.

Εκτύπωση

Παγάκια σε αφθονία!    
 
Με Βάση το καθαρό και πολλαπλά φιλτραρισμένο νερό.

Μια ακόμα επιχειρηματική καινοτομία εφαρμόστηκε στο Ρέθυμνο αποδεικνύοντας ότι η πόλη μας έχει βρει το δρόμο προς την ταχεία κάλυψη των κενών από πλευράς επιχειρηματικής υποδομής.

Ο λόγος και αν θέλετε και ενόψει του καλοκαιριού που είναι προ των πυλών, για τα νέα ψυγεία Πάγου - λιανικής πώλησης - που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης μας, κυρίως σε μίνι μάρκετς και πρατήρια καυσίμων.

Ενώ σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας βρίσκαμε εδώ και χρόνια ψυγεία και αγοράζαμε τις γνωστές τρίκιλες σακούλες με παγάκια, στο Ρέθυμνο δεν υπήρχε σχετική εξυπηρέτηση. 

Σήμερα η εταιρία ICEMAN του κ. Κώστα Ζουμπεράκη έκανε πράξη την αναγκαία για τη πόλη μας εφαρμογή και πλέον οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να μεριμνούν για να ανανεώνουν κάθε τρεις και λίγο τις 2/3 παγοκύστες του αλλά με μια τρίκιλη σακούλα με ασήμαντο εντελώς κόστος αποθηκεύουν στη κατάψυξη του ψυγείου του ή στο καταψύκτη τα παγάκια του μήνα.

Κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι έως σήμερα όλοι μας φτιάχναμε τα παγάκια του σπιτιού μας από το τρεχούμενο νερό της βρύσης μας, με το όποιο ρίσκο για την υγεία μας.

Σήμερα η εταιρία ICEMAN χρησιμοποιώντας τα ειδικά φίλτρα νερού που επιβάλει η Ευρωπαϊκή κοινότητα εγγυάται για «καθαρά» παγάκια απαλλαγμένα από τα όποια ανθυγιεινά στοιχεία που ενίοτε συναντούμε στις αναλύσεις. 

Ήταν κάτι που πραγματικά έλειπε στο Ρέθυμνο του 2009 και ευχόμαστε στο κ. Ζουμπεράκη καλές δουλειές και ολοένα και περισσότερα ...ψυγεία πάγου στη πόλη!

Για τυχόν συνεργασία με την εταιρία ICEMAN και το κ. Ζουμπεράκη καλέστε στο 28310-51542 ή στο 6977-772546 

Συμπληρωματικά αξίζει να αναφέρουμε ότι η ICEMAN έχει φέρει στο Ρέθυμνο μια ακόμα πρωτοποριακή ιδέα. Τα γλυπτά πάγου τα οποία χρησμοποιούνται σε εκδηλώσεις, δεξιώσεις, πάρτυ κλπ ως μια γκλαμουράτη ιδέα αλλά και ως μια ουσιαστική λύση μιας και στο γλυπτό μπορεί ο οποιοδήποτε να απεικονίσει το ίδιο το θέμα της εκδηλώσης.

Πάντρεμα λύσεων με την πρωτοπορία λοιπόν από την εταιρία ICEMAN. 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 20 Μάρ 2018

Αρθρογραφία