Ο Goran Bregovic στο Παγκρήτιο

Εκτύπωση

Το Τμήμα Ιατρικής και το Πανεπιστήμιο Κρήτης παρουσιάζουν

την Παρασκευή 15 Μάη 2009, στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου:

Το συνθέτη GORAN BREGOVIC
Με την ορχήστρα τουWedding and Funeral Band 

Το Τμήμα Ιατρικής επιθυμώντας να ανοίξει έναν ειλικρινή διάλογο με την κοινωνία και ειδικότερα με τη νεολαία, δημιουργεί χώρους διαλόγου και δράσης. Ευχαριστούμε πρωτίστως τους νέους αλλά και όλους όσους ανταποκρίνονται και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι αυτής της πρόκλησης.

Με αυτή την εκδήλωση εκπληρώνεται ένα χρέος της Διοίκησης του Ιατρικού Τμήματος απέναντι στους φοιτητές που το εμπιστεύτηκαν επιλέγοντας το στο ξεκίνημα της ακαδημαϊκής του πορείας. Στο πλαίσιο αυτό, τα έσοδα της εκδήλωσης πρόκειται να διατεθούν στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές μας για χορήγηση υποτροφιών.

Είναι χαρά για μας το γεγονός ότι μπορούμε να μετατρέψουμε την υλική υποστήριξη σε γνώση και γιορτή. Η επιλογή του G. Bregovic, ενός καταξιωμένου Βαλκάνιου καλλιτέχνη, υπογραμμίζει την οικουμενικότητα των σκοπών ενός Πανεπιστημιακού Ιδρύματος το οποίο το οποίο φιλοδοξεί να είναι ανταγωνιστικό στη γνώση και οικουμενικό στις αξίες που πρεσβεύει.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Τμήμα Ιατρικής ενθαρρύνεται από την ανταπόκριση στο κάλεσμα που έχει απευθύνει στη νεολαία και στην τοπική κοινωνία και δεσμεύεται για ακόμη ενεργότερη συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα. 

Εισιτήρια προπωλούνται:

στα δισκοπωλεία Αεράκης και Μετρόπολις, στο βιβλιοπωλείο Αναλόγιο,

στο ΜΙKA TRAVEL, στο κατάστημα So Shic, σε ορισμένα καταστήματα του Super Market Χαλκιαδάκης, στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου στις Πατέλλες και στο δημοτικό περίπτερο έξω από την Ανδρόγεω.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία