Επανεξελέγη στην προεδρία της CRPM ο Σεραφείμ Τσόκας

Εκτύπωση

Επανεξελέγη στην προεδρία της CRPM ο Σεραφείμ Τσόκας


Για έκτη   συνεχόμενη χρονιά   επανεξελέγη ομόφωνα σήμερα στην προεδρία της Επιτροπής των Νήσων της CRPM (Διάσκεψη των Παράκτιων Περιφερειακών Περιοχών της Ευρώπης) o Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας κατά τη διάρκεια των εργασιών της   Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Επιτροπής που ολοκληρώθηκαν στις 8 Απριλίου στο Stornοway της Σκωτίας.

Ο κ. Τσόκας μετά την ομόφωνη επανεκλογή του ευχαρίστησε θερμά τους συνέδρους για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν για έκτη συνεχόμενη φορά προς την Ελλάδα, την Κρήτη και το πρόσωπο του.
Επίσης δεσμεύθηκε να προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις για την υλοποίηση των ιδεών και των στόχων που συλλογικά θα αποφασίζονται, τονίζοντας ότι η θα εντείνει τις προσπάθειες   προς όφελος των νησιωτικών περιοχών.

 

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμότατα, όλους για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν για 6η φορά ομόφωνα, πρόεδρο της Επιτροπής των Νησιών» δήλωσε o κ. Τσόκας.
Ο ίδιος εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος της Επιτροπής των Νήσων της CRPM κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Stavanger της Νορβηγίας το Σεπτέμβριο του 2004. Ακολούθησε η επανεκλογή του κατά τη συνέλευση που έγινε στη Μαρτινίκα το 2005. Το 2006 επανεξελέγη στη συνέλευση που έγινε στο Ηράκλειο .

Το 2007 στη συνέλευση στο Isle of Man και το 2008 στη συνέλευση στις Βαλεαρίδες και σήμερα στο Stornοway .

Στη CRPM μετέχουν 155 Ευρωπαϊκές Περιφέρειες, και είναι η μεγαλύτερη, από άποψη αριθμού μελών, Ευρωπαϊκή Διαπεριφερειακή Οργάνωση.


 


« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Μάρ 2018

Αρθρογραφία