Υλοποίηση προγραμμάτων για την εκπαίδευση μηχανικών

Εκτύπωση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΠΕ) Ε.Π. ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΚ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου (Κ.Ε.ΚΑ.Ν.Α.Ρ. - Ν.Ε.Λ.Ε.) πρόκειται να υλοποιήσει προγράμματα για την εκπαίδευση μηχανικών που είναι εγγεγραμμένοι στο ΤΕΕ, καθώς και για τα τακτικά μέλη του Τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΤΕΕ (e-ΤΕΕ), πάνω σε σύγχρονα και εξειδικευμένα επιστημονικά πεδία σχετικά με τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, περιλαμβανομένων και θεμάτων σχετικών με τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.
Η εκπαίδευση θα υλοποιηθεί με πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα, μέσω παραδοσιακής διδασκαλίας, ή δια της εξ αποστάσεως εκπαίδευση ( e-learning) ή με συνδυασμό και των δυο.

Η επιδότηση των ωφελούμενων ανέρχεται στο 90% του συνολικού κόστους του εκπαιδευτικού πακέτου (ιδία συμμετοχή 10% του συνολικού κόστους του εκπαιδευτικού πακέτου που θα επιλεγεί) και περιλαμβάνει το κόστος εκπαίδευσης, εξέτασης και πιστοποίησης με μέγιστο ποσό 1.500 ευρώ ανά μηχανικό. Κάθε ωφελούμενος μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα και να εξασκήσει το δικαίωμα επιδότησης του μόνο μια φορά.

Το Κ.Ε.ΚΑ.Ν.Α.Ρ. - Ν.Ε.Λ.Ε. με την πολυετή και πιστοποιημένη εμπειρία του πάνω σε θέματα κατάρτισης προσφέρει στους μηχανικούς του δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού τομέα:

  • Προγράμματα εκπαίδευσης που θα σχεδιασθούν με βάση τις ανάγκες των ενδιαφερομένων μηχανικών και τις προδιαγραφές του ΤΕΕ. (www.e-engineers.tee.gr)
  • CD με θέματα εξετάσεων και προσομοίωση του περιβάλλοντος εξετάσεων.
  • Έκδοση πιστοποιητικού
  • Εξετάσεις και επανεξέταση, αν χρειαστεί, για την απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Κ.Ε.ΚΑ.Ν.Α.Ρ. - Ν.Ε.Λ.Ε.
Ηγ. Γαβριήλ 103-105
28310-40063 (Μαρκουλάκη Μαρία)


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία