Έκλεισε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ» για τις εκλογές της ΕΠΣ Ρεθύμνης

Εκτύπωση

Έκλεισε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ» για τις εκλογές της ΕΠΣ Ρεθύμνης

Μέλη από όλες τις κατηγορίες και τις 4 επαρχίες του Νομού περιλαμβάνει το ολοκληρωμένο πλέον ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ», του οποίου ηγείται ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνης κ. Γιώργος Σταράκης. Το 9ο μέλος που «έκλεισε» την 9αδα των τακτικών υποψηφίων είναι ο  Σπηλιανός Γιώργος Ξεξάκης, αντιστράτηγος εν αποστρατεία και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Κεραυνού και του Ρεθυμνιακού, ο οποίος θα αναλάβει χρέη ταμεία.

Τα αναπληρωματικά μέλη, σύμφωνα με διευκρίνηση του κ. Σταράκη θα χρησιμοποιηθούν σε θεσμοθετημένες επιτροπές της ΕΠΣ Ρεθύμνης

Γιώργος Σταράκης: «Προτεραιότητα για εμάς η τήρηση των δεσμεύσεων μας»
Σε δήλωση του με αφορμή την παρουσίαση του ολοκληρωμένου ψηφοδελτίου του συνδυασμού, ο κ. Σταράκης τόνισε ότι η τήρηση του προγράμματος αποτελεί την σπουδαιότερη προτεραιότητα για την «ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ»: «Είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το ολοκληρωμένο πλέον συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ» για τις εκλογές της Δευτέρας 18 Μαΐου στην ΕΠΣ Ρεθύμνης και ώρα 18.00. Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η τήρηση των αρχικών μας εξαγγελιών αποτελεί προτεραιότητα για μας, για την ανύψωση και βελτίωση του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε ότι οι δεσμεύσεις μας είναι οι ακόλουθες:

  • Με διαγωνισμό εντός Σεπτεμβρίου και από την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου ασφαλίζονται ΔΩΡΕΑΝ όλοι οι εργαζόμενοι ερασιτέχνες Ποδοσφαιριστές για απώλεια εισοδήματος κτλ. και οι μαθητές εργαζόμενους ποδοσφαιριστές για νοσηλεία. Όλοι όμως για μόνιμη, μερική ή ολική ανικανότητα. Με την ευθύνη του κ. Μιχάλα, θα υπάρξουν συμβάσεις με φυσικοθεραπευτή (θα επικυρώνεται από το Δ.Σ.) στον οποίον οι πάσχοντες, σε συνεργασία με τον ασφαλιστή, θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ φυσικοθεραπείες. Επίσης, θα αυξηθούν κατά 20% οι παροχές στους μη εργαζόμενους ποδοσφαιριστές από το ταμείο αρωγής της ΕΠΣΡ.
  • Στα σωματεία της Α κατηγορίας δίνεται ισόποσα ποσό 25000 ευρώ με τρεις ισόποσες δόσεις, οι οποίες ξεκινούν από τις 26 Οκτωβρίου.
  • Στα σωματεία της Δ Εθνικής και στις Κρήσσες θα δοθεί ποσό διπλάσιο από ότι εισέπραξαν την προηγούμενη περίοδο (2008-09).
  • Καμία ομάδα από τη Β κατηγορία τοπικού δε θα πληρώσουν έξοδα διαιτησίας καθ όλη της διάρκεια του πρωταθλήματος, αφού ήδη εξασφαλίσαμε χορηγία ίση με το κόστος της διαιτησίας. Σαν όρο για την παροχή αυτή έχουμε θέσει την εκλογή των εννέα τακτικών του συνδυασμού μας και των τριών της εξελεγκτικής επιτροπής.
  • Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου θα ανακοινώσουμε το 5μελές συμβούλιου ακαδημιών με μέλη προπονητές-γονείς, οι οποίοι σε συνεργασία με την αντίστοιχη επιτροπή της ΕΠΣΡ θα διοργανώνουν τα πρωταθλήματα υποδομών και παράλληλα θα οργανώσουν τις μικτές ομάδες
  • Στις 5 Οκτωβρίου θα παραδώσουμε τους πρώτους φορητούς υπολογιστές στους εκπροσώπους των σωματείων με τη μορφή χορηγίας, μιας και οφείλουμε πλέον να εκσυγχρονίσουμε τον τρόπο λειτουργίας των σωματείων και να δώσουμε την ευκαιρία σε αυτά να είναι ευέλικτα όσον αφορά τη διαχείριση των βάσεων δεδομένων τους.
  • Ο πίνακας παρατηρητών ανοίγει για όλους όσους επιθυμούν να υπηρετήσουν το αγαπημένο μας άθλημα. Τα υπέρογκα ποσά αμοιβής για τους παρατηρητές κόβονται και θα καλύπτονται πλέον μόνο τα έξοδα για τα καύσιμα. Επίσης, οι παρατηρητές θα ντύνονται ομοιόμορφα με ειδικά αντιανεμικά τα οποία θα αναγράφουν την ιδιότητα τους για την διευκόλυνση όλων. Παράλληλα θα υπάρξουν σεμινάρια επιμόρφωσης σε όλα τα γήπεδα και θα διανεμηθεί υπό την ευθύνη τους ο ΚΑΠ καθώς και ο Πειθαρχικός Κώδικας.
  • Τα φύλλα αγώνος θα επεξεργάζονται από τις υπαλλήλους της ΕΣΠΡ χωρίς την παρεμβολή παραγόντων και θα στέλνονται στο νομικό μας σύμβουλο, ο οποίος θα εφαρμόζει επακριβώς τον ΚΑΠ»

Αναλυτικά τα μέλη του συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ»

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΒΟΥΚΑΛΗΣ ΣΗΦΗΣ ( προτείνεται από τον ΑΟ ΛΙΒΑΔΙΩΝ, υπεύθυνος αναβάθμισης του website της ΕΠΣΡ)
ΔΑΣΚΑΛΟΜΑΡΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (προτείνεται από τον ΑΟ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ - αντιπρόεδρος, υπεύθυνος πίνακα παρατηρητών)
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (προτείνεται από τον ΑΟ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ - υπεύθυνος για τις μελέτες των γηπέδων, μέλος οικονομικής επιτροπής)
ΜΑΛΑΓΑΡΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (προτείνεται από τον ΑΟ ΚΑΛΥΒΟΥ - υπεύθυνος μελέτης για την ασφάλιση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, μέλος της ομάδας δημοσίων σχέσεων)
ΜΙΧΑΛΑΣ ΝΙΚΟΣ (προτείνεται από τον ΤΑΛΩ ΓΑΡΑΖΟΥ - υπεύθυνος για την υγεία των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.
ΜΥΡΣΙΛΙΔΗΣ ΑΛΚΗΣ (προτείνεται από τον ΑΟ ΚΡΗΣΣΩΝ - υπεύθυνος για την αναβάθμιση και προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου)
ΞΕΞΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (προτείνεται από τον ΑΟ ΣΠΗΛΙΟΥ, ταμίας)
ΠΟΛΟΠΕΤΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (προτείνεται από τον ΑΟ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ - ερευνήτρια προγραμμάτων μαζικού Αθλητισμού, μέλος της ομάδας δημοσίων σχέσεων)
ΣΤΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (προτείνεται από τον ΑΟ ΑΡΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ - πρόεδρος, επικεφαλής επιτροπών κυπέλλου και πρωταθλημάτων, επικεφαλής επιτροπής χορηγιών, επικεφαλής επιτροπής υποδομών)

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΔΑΛΕΝΤΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (προτείνεται από την ΑΕ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΡΙΝΕ)
ΔΕΛΗΜΠΑΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (προτείνεται από τη ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ)
ΣΚΟΥΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (προτείνεται από τον ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (προτείνεται από τον ΑΟ ΑΚΟΥΜΙΩΝ)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ (προτείνεται από τον ΑΟ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ)
ΜΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (προτείνεται από τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟ)
ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (προτείνεται από την ΕΠΙΣΚΟΠΗ)
ΤΖΙΛΙΓΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (προτείνεται από τον ΑΟ ΜΕΛΑΜΠΩΝ)
ΧΟΜΠΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (προτείνεται από τον ΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΥ)

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία