Απάντηση Πλακιωτάκη για τον Μετεωρολογικό Σταθμό

Εκτύπωση

Απάντηση Πλακιωτάκη για τον Μετεωρολογικό Σταθμό

Η Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Κεφαλογιάννη έλαβε απάντηση στην από 8 Απριλίου 2009 ερώτηση της προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με αντικείμενο την λειτουργία του Μετεωρολογικού Σταθμού Ρεθύμνου.

Στην απάντηση του ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης διαβεβαιώνει την Βουλευτή του Νομού μας, ότι δεν τίθεται κανένα θέμα παύσης της λειτουργίας του μετεωρολογικού σταθμού.

Αντιθέτως ο κ. Υφυπουργός δηλώνει, ότι γίνονται ενέργειες για την μετεγκατάσταση του σε νέα καταλληλότερη θέση από την υφιστάμενη, η οποία θα πληρεί τα τοπογραφικά κριτήρια για την εγκατάσταση του Μετεωρολογικού Σταθμού.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών και την μετεγκατάσταση του Σταθμού, αυτός θα στελεχωθεί με το απαιτούμενο προσωπικό σύμφωνα με τις επιχειρησιακές ανάγκες του.

 Η κ. Κεφαλογιάννη εκφράζει την ικανοποίηση της για τις ενέργειες εξυγχρονισμού του Μετεωρολογικού Σταθμού Ρεθύμνου και δηλώνει, ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις διαδικασίες και τις ενέργειες που γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 24 Απρ 2018

Αρθρογραφία