ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Εκτύπωση
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ecogreenscrete@gmail.com . http://ecogreens-crete.blogspot.com
 
 
Περιοδία και εκδηλώσεις την Πέμπτη, 7 Μαϊου σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο
 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
 
Μετά από την αποψινή εκδήλωση στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου στα Χανιά με θέμα την οικονομική και οικολογική κρίση και τις πράσινες προτάσεις για διέξοδο, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές των Οικολόγων Πράσινων Νίκος Χρυσόγελος, Αντώνης Καφετζόπουλος και Γιάννης Παρασκευόπουλος θα συνεχίσουν την περιοδεία τους, αύριο Πέμπτη 7 Μαΐου, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο.
 
Στις 12:00 θα δώσουν συνέντευξη τύπου στο Ρέθυμνο στην αίθουσα του Δημαρχείου και θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
 
Το απόγευμα θα βρίσκονται στο Ηράκλειο, όπου στις 18:00 θα πάρουν μέρος σε ένα δρώμενο για την Κοινωνική Ευρώπη και το Νέο Πράσινο Συμβόλαιο (Green New Deal) στην Πλατεία Λιονταριών με τη συμμετοχή του υποψήφιου ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Ρος Ντέιλι που θα παρευρίσκεται με μουσικούς συνεργάτες του. Το Νέο Πράσινο Συμβόλαιο προβλέπει την επένδυση 500 δισεκατομμυρίων ευρώ για το πρασίνισμα της Ευρώπης με τη δημιουργία 5 εκατομμυρίων νέων θέσεων εργασίας στην Ευρώπη και αντίστοιχα 100.000 θέσεων στην Ελλάδα.
 
Οικολόγοι Πράσινοι Ηρακλείου


« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 19 Μάρ 2018

Αρθρογραφία