Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών για το Ν. Ρεθύμνου είναι πλέον γεγονός

Εκτύπωση

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών για το Ν. Ρεθύμνου είναι πλέον γεγονός

Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών, εκτός από το ότι η Ασφάλεια Ρεθύμνου, από Τμήμα αναβαθμίζεται σε Υποδιεύθυνση, ξεκινάει από σήμερα 6 Μαϊου, η λειτουργία μιας νέας αυτόνομης υπηρεσίας και πολύ σημαντική για το έργο που θα διατελέσει σε όλο το Νομό Ρεθύμνου, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.

Η ίδρυση του Τμήματος έχει σκοπό τη δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα μπορούν να παρεμποδίζουν, περισσότερο αποτελεσματικά, τη διάπραξη του εγκλήματος των ναρκωτικών στο Νομό Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Αστυνομίας Ταξίαρχο Μανόλη Παραβολιδάκη, το νέο αυτό οργανωτικό σχήμα που αποτελείται, προς το παρόν, από 13 Αστυνομικούς 2 εκ των οποίων είναι Αξιωματικοί, είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα στις πραγματικές αστυνομικές ανάγκες και στις απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας.

Η επιλογή των Αστυνομικών για τη στελέχωση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, έγινε με αυστηρά κριτήρια, από διάφορες υπηρεσίες της αστυνομικής διεύθυνσης Ρεθύμνου.  

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ταξίαρχος: «η προσπάθεια λειτουργίας του νέου Τμήματος είναι καταδικασμένη να πετύχει», ενώ ζήτησε και την συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας γιατί όπως είπε «η μάστιγα των ναρκωτικών δεν κάνει διακρίσεις».

Διοικητής της νέας Υπηρεσίας είναι ο κ. Χρήστος Παπαδάκης και Υποδιοικητής ο κ. Σκυργιανόγλου Αναστάσιος.

Ε.Δ.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία